1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě neuznané branky, ty podle pravidel až po výměně stran


Branky


23

Mýto v neděli vyzvalo na své půdě fotbalisty ze Lhoty. V prvním poločase se diváci branky nedočkali, vyšlo to až po změně stran, avšak k úplné spokojenosti bylo také daleko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě neuznané branky

Blíže ke vstřelení branky byli od počátku domácí. Po jednom z rohových kopů mířili nejdříve vedle, aby ve 24. minutě těsně tečovaný míč zaplul nad břevno. Radovali se ale ve 33. minutě po zakončení Radka Štycha, jenže branka nebyla pro ofsajd uznána. Neuznaná byla rovněž branka o 5 minut později, a to ze stejného důvodu. Tentokrát procpal míč ke svému spoluhráči Hatina a Lávička byl pouhý krok za obránci přistižen. Tlak Mýta sílil, centry létaly z jedné strany na druhou, ale Smola byl v bráně pozorný. Lhota se na měkkém hřišti dostala pouze k ostřelování stromů za Vildovo bránou, což nechávalo domácí klidnými.

 

Rychlý nástup, rychlé vystřízlivění

Domácí svůj tlak hned na začátku druhého poločasu dokázali již dotlačit k vedoucí brance. Krátce po rozehrávce poslal Mýto do vedení Tomáš Hatina. Jenže v 52. minutě se hosté konečně dostali k první nebezpečné střele na bránu, kterou ještě Vild pokryl. Na druhou už se ale jen díval. Po Kotrnochovo rohovém kopu se míč odrazil před šestnáctku, do něj se opřel Adam Vlček a ten mířil přes všechny překážející hráče přesně k tyči. Záhy mohlo být pro domácí zle, ale hlavička po rohovém kopu mířila těsně vedle, stejně jako o minutu později únik mezi obránci. V 63. miutě se musel vytáhnout Vild, když jeho obrana opět nechala projít soupeře až do vápna. Tragický vstup mýtské obrany do druhého poločasu pak jejich brankář několikrát musel hasit, jelikož by to mohlo dopadnout katastrofálně. Postupně převzalo opět otěže Mýto, ale vytvořilo si pouze dvě šance. U té první se blýskl brankář Smola, u druhé, té úplně poslední v zápase, pak mířili domácí hlavou těsně vedle tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Matěj Spěváček, trenér: Šance byly na obou stranách, pro diváka skvělý zápas, pro trenéry hrozný.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Měli jsme z kraje zápasu zajímavou šanci, kterou neproměnil Eliášek, ale pak jsme nechali ohromný prostor domácím, kteří si několik šancí vytvořili, ale naštěstí se skóre nezměnilo. To bylo až krátce po výměně stran a myslím, že tato branka nás právě nastartovala. Poté jsme měli více ze hry my, zaslouženě jsme srovnali a trestuhodně poté neproměnili několik nájezdů. Na konci mohli rozhodnout hosté hlavičkou těsně vedle tyče, ale nestalo se. Určitě je to pro nás ztráta dvou bodů a Mýto ten jeden jistě bere.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (69. M. Smíšek [-] ) , J. Hereit [-] , J. Lenk [-] (69. M. Ineman [-] ) , M. Lávička [-] , R. Chvála [-] (88. R. Lang [-] ) , M. Brož [-] , P. Štych [-] , J. Melka [-] , M. Lupáč [-] , M. Melka [-]

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] , D. Fikerle [-] , V. Suda [-] , P. Suda [-] - O. Kotrnoch [-] , M. Šindelka [-] (77. J. Adlt [-] ) , Z. Černý [-] - J. Eliášek [-] (88. L. Nejdl [-] ) , A. Vlček [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 85. P. Štych , 90. M. Ineman - 88. Z. Černý .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů