2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 17:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhotu podržel brankář a ve druhé půli spasil Křížek. Rapid dohrával v deseti


Branky


21

18. kolem pokračovalo také střetnutí Sokola Lhoty, který využil pohostinnosti na umělém trávníku Senca Doubravky, kde přivítal nedaleký Rapid, který je zde s ohledem na nedávnou zimní přípravu vlastně jako doma. Výsledek tohoto, ale i jiných zápasů nakonec roztáhl pomyslné nůžky mezi první pětkou a zbytkem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve slunečném odpoledni se hrál ze začátku vyrovnaný zápas bez většího ohrožení branky. Relativní klid rozčísnul až pokus hostujícího Jandíka z úhlu. O větší vzruch před brankou Lhoty se postaral Klekner, který vystihl rozehrávku brankáři, ale sám před brankářem ve vyložené šanci neuspěl. Jako další se v šanci objevil rapidský Pešek, který ale po centru Kleknera špatně trefil míč na malém vápně a ten mířil místo do branky daleko od ní. Poté o sobě dala vědět i Lhota. Ve středu hřiště šikovně vyslal jeden z domácích hráčů vstříc brance Rapidu osamoceného Eliáška, ale Liška ho dobrým vyběhnutím na dvakrát vychytal.

 

Po slibné první půli přišel opakující se výpadek Rapidu v půli druhé. Po čtvrthodině už na dosti potemnělém hřišti přišel pro Rapid trest za neproměněné šance. Domácí vyvezli míč středem hřiště a po rozehrání do strany a přízemním centru podél malého vápna přesně zamířil Křížek. Poté se domácí soustředili především na pečlivou defenzivu a Rapid se jen těžko dostával na dostřel. Jedinou šanci na vyrovnání si hosté připravili po přímém kopu, kdy Jílek trefil břevno. Komplikaci pro snahy o vyrovnání plzeňského Rapidu pak připravil Bezukh, který se nechal hloupě vyloučit. Tečku za utkáním následně udělal domácí Šindelka, který po prodlouženém míči od brankáře postupoval ze strany sám na branku a střelou na zadní tyč přidal druhý gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Nás v první půli obrovsky podržel brankář Smola, který chytil tři góly a to asi rozhodlo. Soupeř byl totiž v první půli lepší, vytvořil si několik šancí, které právě Smola pochytal. My jsme chtěli ve druhé půli hrát aktivněji, průběh byl vyrovnaný, bylo to o tom, kdo dá gól a ten jsme nakonec dali my. Poté už jsme si zbytek zápasu pohlídali, to se soupeř už do ničeho nedostal. My jsme pak výsledek pojistili ještě v poslední minutě. Vyhrál šťastnější, kluci za tím šli, bojovalo se, hrálo se dobře a jsem rád za tři body.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře. V prvních třiceti minutách jsme byli lepší a vytvořili si čtyři gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Posledních patnáct minut jsme polevili v pohybu a nasazení a soupeř hru vyrovnal. Konec poločasu tak strávil na naší polovině, ale bez výraznější šance. Druhá půle byla vyrovnaná. Nedařilo se nám vytvářet si šance a soupeř pozorně bránil. Pak se mu povedlo využít brejk po naší špatně zahrané standardní situaci. My jsme poté zvýšili intenzitu a snažili se zápas alespoň vyrovnat. Mimo břevna z přímého kopu a šance z jedné standardky to bylo z naší strany vše. K tomu jsme ještě dohrávali v deseti. Soupeř v úplném závěru přidal druhý gól a bylo jasno. Vzhledem k šancím v zápasu je pro nás výsledek zklamáním a měli jsme v něm určitě bodovat, ale soupeř byl produktivnější, a proto vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] , D. Fikerle [-] , P. Suda [-] , V. Suda [-] - O. Kotrnoch [-] , J. Jaroušek [-] (80. M. Šindelka [-] ) , Z. Černý [-] - J. Eliášek [-] (74. M. Kotrch [-] ) , A. Vlček [-] , D. Křížek [-] (87. J. Adlt [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Jílek [-] , M. Černický [-] (46. M. Bezukh [-] ) , D. Pešek [-] (63. T. Křen [-] ) , M. Jandík [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (63. M. Fikrle [-] ) , Š. Fikrle [-] , P. Řezníček [-] , Š. Fikrle [-]

ŽK: 60. O. Kotrnoch - 37. Š. Fikrle . ČK: 80. M. Bezukh .
Hráči zápasu: Š. Smola .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - SIROVÝ Václav, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím vítězství Lhoty. Lhota doma je kapitolou sama pro sebe, jsou tam silní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích