M. Schneider 20. (vl.)
A. Vlček 42.
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 15:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota prachbídně ztratila tři body v závěru zápasu, ani na pošesté nedokázala Tlumačov porazit


Branky


20. M. Schneider (vl.) , 42. A. Vlček - 83. J. Pfeifer , 84. M. Wolf
19

Trenér Nykles chtěl se svým týmem odčinit nedobré výsledky z přípravy a po prvním poločase se mu dýchalo velmi dobře. Jenže po výměně stran bylo vše jako před týdny a v závěru mohli být lhotečtí rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili domácí, kteří využili pohostinnosti umělky na doubraveckém Sencu, ve velmi dobrém pohybu. Vytvářeli si několik zajímavých šancí, ažd po jedné z nich slavili, když si do vlastní sítě srazil míč Schneider. Lhota následně mohla několikrát vedení navýšit, ale dlouho se to nedařilo... Až chvilku před poločasovým hvizdem se do přesné koncovky dostal Adam Vlček a poslal Lhotu do poločasového vedení 2:0.

 

Po výměně stran ale jakoby Lhota přestala hrát, začala se přizpůsobovat jednoduché hře soupeře a aktivita tak přešla na stranu soupeře. Ten se postupem času stále častěji tlačil do vápna, až se v 83. minuutě, po důrazu ve vápně, prosadil Jan Pfeifer. Než se Lhota vzpamatovala, lobil brankář Bláha ze sítě další míč. To se prosadil Martin Wolf a Tlumačov měl našlápnuto na velkolepý obrat. Tomu s vypětím sil a s ohromnou dávkou štěstí nakonec dokázali žlutočerní fotbalisté odolat a po nepovedeném druhém poločasu berou alespoň jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Druhá půle byla strašná... Ale od začátku. Šli jsme do toho s několika výraznými absencemi, zejména s dříve stálou čtyřčlennou obranou, která se v posledním roce rozpadla. Nicméně jsme chtěli Tlumačov konečně porazit, jelikož jsem s nimi napočítal 5 proher v řadě. Ač vždycky byli v tabulce pod námi, třeba i hluboko, tak jsme s nimi už tři roky neudělali ani bod. Nějak jsme se na jejich hru připravili a první půle byla z naší strany velmi dobrá. Dělali jsme co jsme měli, byli jsme agresivní, dali jsme dva góly, takže spokojenost. Mohli jsme ještě jeden nebo dva přidat, což by asi rozhodlo, ale bohužel jsme nedali. Věděli jsme, že soupeři dělá problém rozehrávka a chtěli jsme tedy hrát aktivně, ale namísto abychom pracovali stejně jako v první půli, tak jsme zalezli, jelikož jsme byli pomalí a nedůrazní. Soupeř nás zatlačil do vápna, létalo to tam z jedné strany na druhou. A deset minut před koncem, když nedokážeme být ve vápně důrazní, neodkopneme míč, tak dostaneme gól a z následující akce jsme podcenili únik z levé strany, když jsme z úhlu obdrželi na 2:2. A to jsme ještě mohli před koncem dostat další gól, naštěstí soupeř tutovku nevyužil. Kluci si asi po první půli mysleli, že už je hotovo, ale tak to nebylo. Tohle musíme uhrát... Výsledky z přípravy se přenesly do druhé půle, což nechápu s ohledem na první půlku.




Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - J. Šroubek [-] , V. Sulek [-] , P. Suda [-] , V. Suda [-] (51. D. Fikerle [-] ) - O. Kotrnoch [-] , J. Jaroušek [-] , Z. Černý [-] , J. Horník [-] - A. Vlček [-] , D. Křížek [-] (62. J. Eliášek [-] )

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] , V. Kašpar [-] , M. Schneider [-] , M. Džugan [-] , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] (90. T. Šindelář [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (46. R. Šindelář [-] ) , V. Jansa [-] , L. Leitl [-] (60. O. Rottenborn [-] )

ŽK: 21. V. Sulek , 40. J. Šroubek .
Hráči zápasu: V. Sulek - M. Wolf .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - CUPL Zbyněk, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady je to trochu loterie. Lhotě, když to sedne, dokáže předvést skvělý výkon, o čemž jsme se přesvědčili sami. Tlumačov zase nedá centimetr zadarmo. Tipnu konzervativní jedničku. Lhota má Tlumačovu co vracet.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích