2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby sklapla Csaplárova past


Branky


10

Bílé Podolí se v poslední době hlavně bodově zvedlo. Vrdy naopak prohrály doma se Zelenčem. Souboj Davida s Goliášem zvládl lépe favorit. Derby se rozhodovalo až v samém závěru, když tři body Vrdům vystřelil střídající Šolta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v nečekaném vedení

Domácí se dostali do vedení už v 10', když se po standartní situaci dokázal prosadit Tyšer a bylo to 1:0! V 17' se prosadil znovu Tyšer, který zakončoval do prázdné brány přihrávku Dvořáka po krásné kombinační akci z pravé strany hřiště 2:0! Hosté chtěli s výsledkem něco udělat, ale v první půli jejich snažení zastavila dvakrát tyč a jednou břevno. Pro domácí tým přišla rána ve 36', když musel být kvůli zranění střídán Jelínek a s ním jako kdyby odešel celý tým. Bílé Podolí šlo do kabin s dvoubrankovým vedením a Vrdy měli nad čím přemýšlet.

Csaplárova past sklapla

Do druhého poločasu vstoupil lépe jednoznačně tým Vrdů. Na hostujících hráčích bylo vidět odhodlání, že derby nechtějí prohrát. Hostům vycházela kombinace, ale pouze po velké vápno. V 70' zahrával rohový kop hostující T. Petr, který obrana odvrátila pouze zpět na jeho kopačky a dalším centrem už našel Semráda a ten poslal míč do sítě 2:1! V 79' Semrád po individuální akci předal míč Šveřepovi a ten i za pomoci teče obránce přehodil gólmana Dastycha 2:2! Hosté neustále tlačili, ale další branka přišla až v nastaveném čase. V 91' přetažený rohový kop T. Petra vrátil do malého vápna Šveřepa a tam se nejlépe zorientoval střídající Šolta 2:3! Csaplárova past sklapla a Vrdy si z derby odvážejí důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Soupeř nás druhou půli přehrál a otočil výsledek. My jsme si to prohráli sami. Druhý poločas jsme odešli fyzicky a hodně nás oslabilo zranění Jelínka, který vyhrával hodně osobních soubojů.

TJ Slavoj Vrdy
Tomáš Petr (hráč): Po minulém prohraném zápase jsme potřebovali vyhrát a to se povedlo. Víme jak Podolí hraje a v prvním poločase nám to ukázal. Do druhého poločasu jsme šli s maximálním nasazením a 3 body jsme si zasloužili hlavně za týmový výkon podpořený individuálními výkony. Také je dobré otočit zápas z 0:2 na 3:2 a ještě k tomu v derby. Z druhého poločasu se musíme odrazit a přenést to do dalších zápasů.



Sestavy


FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - M. Skala [-] , M. Šálený [-] , M. Cakl [-] (84. L. Chmelař [-] ) , V. Jansa [-] - L. Štoček [-] , K. Bodlák [-] (87. K. Weinlich [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Fejfar [-] - F. Tyšer [-] , L. Jelínek [-] (36. J. Tronchev [-] )

TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - V. Semrád [-] , L. Burjetka [-] , M. Kloc [-] , A. Nový [-] , T. Petr [-] , L. Petr [-] , J. Kořínek [-] , D. Šveřepa [-] , D. Kapounek [-] (61. J. Šolta [-] ) , A. Vavřina [-]

ŽK: 15. D. Dvořák , 43. L. Štoček , 60. K. Bodlák - 14. V. Semrád , 82. A. Vavřina .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - KUBA Michal, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: remíza

Jedná se o derby. Zápas může skončit jakkoliv. Přikláním se k remíze. 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů