4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

27.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzeň na domácím hřišti drama nepřipustila! Mariánské Lázně padly o čtyři branky


Branky


6. J. Vodrážka , 13. A. Demeter , 41. A. Demeter (p.) , 63. M. Provod
18

Naprosto jednoznačnou záležitostí bylo utkání mezi třetí Plzní a jedenáctými Mariánskými Lázněmi. Pro toto utkání domácí fotbalisté měli od samého počátku utkání navrch, a nedopustili před stovkou diváků žádné překvapení. Po minulé prohře s Rokycany tak Petřín navázal na velmi dobré výsledky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli rozhodnuto

Petřín do utkání vstoupil velmi dobře, a v těchto výkonech domácí pokračovali až do konce první půle, kdy bylo s tříbrankovým rozdílem o vítězi prakticky rozhodnuto. Petřínští fanoušci se mohli zaradovat už v šesté minutě, kdy otevřel skóre Jan Vodrážka. Na tuto úvodní branku navázal ve třinácté minutě Aleš Demeter, po této brance mohla na domácí střídačce panovat poměrně uvolněná atmosféra.

Hra se poté na relativně dlouhou dobu uklidnila, a skóre tak znovu poskočilo až v jedenačtyřicáté minutě, kdy se po pokutovém kopu podruhé ten den prosadil Aleš Demeter. První půle tak byla ukončena tříbrankovým rozdílem.

V druhé půli se dohrávalo

Jakkoli Mariánské Lázně pro druhý poločas z části obměnily sestavu, byl Petřín lepším týmem, který ve všech aspektech kontroloval hru. Poslední úder tak zasadil v 63. minutě Michal Provod, a bylo hotovo.

Hosté se nezmohli na žádný pokus o obrat, a Petřín Plzeň tak zaslouženě zvítězil jasně a jednoznačně 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jan Pleticha: S Mariánskými Lázněmi se nám povedl vstup do zápasu, kdy jsme ve 13. minutě dali gól na 2:0 a i po zbytek poločasu byli lepší. Dařilo se nám kombinace a soupeře skoro do ničeho nepouštěli. Krátce před poločasem jsme dali na 3:0 a mířili za vítězstvím. Když ve druhé půlce dal Provod 4. Gól, bylo o vítězi rozhodnuto.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Měli jsme velmi špatný vstup do utkání. Nedostupovali jsme hráče, nechodili do soubojů, na krajích hřiště zcela bez pohybu a agresivity a soupeř nás trestal a už v prvním poločase rozhodl o osudu utkání. Po pauze jsme tam poslali tři čerstvé hráče, vysokého útočníka a místo abychom ho využívali, tak jsme hráli pohodlný fotbal, přehrávali si míč v obraně tam a zpět a tak soupeř zasadil čtvrtý úder a bylo zcela rozhodnuto. Petřín byl ve všech aspektech hry lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme měli den blbec, nešlo nám nic, ale je to jedna porážka, která jednou přijít musela. Každý hráč ví, že nepodal dobrý výkon, ale zároveň to chtějí před domácím publikem odčinit a potvrdit jarní zlepšené výkony!



Sestavy


SK Petřín Plzeň
D. Edelman [-] - A. Demeter [-] (77. M. Štefl [-] ) , Z. Šimáně [-] (61. D. Voves [-] ) , P. Bednář [-] (77. D. Heller [-] ) , P. Zajíček [-] , O. Vinkler [-] (41. M. Trojovský [-] ) , J. Vodrážka [-] (61. D. Tříska [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-] , M. Provod [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Rybař [-] , D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] - M. Kapolka [-] (46. J. Nedbalý [-] ) , D. Pěček [-] (46. M. Patrovský [-] ) , F. Renza [-] , D. Skopový [-] (84. M. Skopový [-] ) , M. Drahorád [-] , M. Buršík [-] - J. Kopta [-] (46. P. Holub [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Erlebach Jiří - VITVAR Martin, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: David Lehký
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají formu, body budou brát oni.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích