0:1
(0:0)
71. M. Slavík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 15:00

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokutový kop rozhodl těsný boj o přední příčky


Branky


71. M. Slavík (p.)
15

Velmi vyrovnané utkání se odehrálo v Katovicích, kde přes pět stovek diváků sledovalo boj mezi domácí Otavou a Sokolem Lom, který aktuálně vede tabulku Divize A. Boj to byl ukrutný, ale rozhodla drobnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změna v rozestavení pomohla

Domácí pro toto utkání změnili své standardní rozestavení tak, aby se co nejvíce eliminovala útočná síla soupeře, a to se také dařilo. Hostující Lom sice trávil více času u míče, šance si ale tvořili domácí, a to spíše z brejkových situací. Ani jedna z těchto příležitostí ale neskončila brankou, a tak po prvních 45 minutách platil bezbrankový stav.

Pokutový kop v jednasedmdesáté rozhodl

I v druhé půli jsme sledovali velmi vyrovnanou taktickou bitvu, které jako kdyby nejvíce slušela  remíza. To, že sport není zcela fér, se prokázalo v 71. minutě, kdy pokutový kop využil Martin Slavík. I přes závěrečné pokusy domácích se již nepodařilo utkání vyrovnat. Lom tak navázal na výsledky z posledních kol, a pokračuje ve vítězné vlně. Katovice jsou třetí se ztrátou bodu na druhou Soběslav.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Zápas s Lomem se nám nevydařil pouze výsledkově. Jinak jsme sehráli velmi dobré utkání. Lom přijel dobře naladěný, ale díky změně v rozestavení se nám dařilo držet je na uzdě. Lom byl sice více na míči, ale akce jsme si tvořili my zejména z brejků. Je škoda, že jsme žádný z pokusů nedokázali využít. Druhá půle moc šancí nepřinesla, utkání by spíše slušela remíza, ale nakonec to rozhodla zbytečná penalta. Škoda. Na to, že jsme do tohoto rozestavení vlítli bez tréninku odehráli jsme dobré utkání. Teď je potřeba vyhrát v Bříze.




Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - T. Janoch [-] , K. Cibulka [-] - M. Repa [-] (87. M. Kostka [-] ) , T. Hnídek [-] (75. M. Požárek [-] ) , L. Bálek [-] (75. D. Bálek [-] ) , P. Kotrba [-] - V. Uher [-] - J. Chylík [-] (87. V. Habor [-] ) , J. Kadula [-] , J. Motl [-]

TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - R. Vávra [-] (64. M. Brabec [-] ) , Z. Musiol [-] (50. T. Tauber [-] ) , M. Mácha [-] , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] , M. Novák [-] (89. P. Javorek [-] ) , D. Skopec [-] , F. Vysušil [-] , M. Slavík [-] , M. Grobár [-] (50. J. Kubovský [-] )

ŽK: 53. J. Motl , 90. P. Kotrba - 59. R. Vávra , 78. M. Novák . ČK: 93. P. Kotrba .
Počet diváků: 553. Rozhodčí: MIČAN Jan - MUDRA Zdeněk, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: výhra hostů

Hosté zvládnou derby, a navýší náskok v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů