1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovice v souboji s Aritmou: Ve vyrovnaném souboji se radovali domácí


Branky


16

Jedna branka rozhodla o vítězi souboje mezi Hořovicemi a pražskou Aritmou. Oba týmy se nachází v lepším středu tabulky, a tak každý bod je velice důležitý v celkové honbě za umístěním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasovým hrdinou Nikolas Wacker

Právě ona první půle nám přinesla branku, která celé utkání rozhodla, byla totiž ta jediná, kterou jsme mohli vidět. Utkání ale začalo relativně opatrným způsobem, který ve své podstatě negeneroval příliš mnoho gólových příležitostí.

To se změnilo až prakticky v závěru prvního poločasu, kdy se prosadil Nikolas Wacker, který tak nejen poslal domácí do vedení, ale rozhodl i celé utkání.

Druhá půle bez branky

Domácí vynaložili veškeré úsilí na udržení výsledku, který v tu chvíli hrál v jejich prospěch. To se bezezbytku podařilo. Pokusy pražské Aritmy byly eliminovány, ale žádná pojistka z Hořovic také nepřišla.

Hořovičtí fanoušci se tak museli spokojit s příznivým, ale brankově slabým výsledkem, kdy Hořovice porazili Aritmu Praha 1:0. Hořovice jsou tak v tabulce na šestém místě se třiatřiceti body. Stejný bodový stav ale mají týmy od čtvrtého do sedmého místa. Aritma Praha je osmá se ztrátou bodu na sedmý Komárov.



Ohlasy k zápasu



SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Úvodem bych možná zmínil to, že celé utkání mělo jedno velké ale. Nemám nic zásadního proti umělé trávě. Problém je ale v tom, že je na tom nakresleno vícero čar, což je prostě Divize nehodné, a pro diváka nekomfortní. Zejména pokud mají Hořovice hezkou travnatou plochu s tribunou, což by pro diváka bylo o poznání lepší na pohled. Utkání bylo od počátku vyrovnané, oba z týmů si tvořily šance jen z rohů. Je ale pravda, že byl soupeř o něco lepší. Druhá půle byla úplně bez brankových příležitostí, soupeř nebyl aktivní, a my jsme také nedokázali vytvořit pořádnou šanci. V závěru dvě šance zkazil ofsajd. Celá tabulka je ale velice vyrovnaná, ta letošní sezóna je v tomto naprosto skvělá, výjimečná.



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - M. Záluský [-] (61. Š. Šíma [-] ) , F. Čapek [-] (70. V. Königsmark [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (80. T. Kos [-] ) , J. Mareš [-] , M. Veselý [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] , J. Štěpánek [-] (69. L. Bucha [-] ) , M. Komárek [-] , D. Macháček [-] (79. D. Frnoch [-] ) , J. Mareš [-] (69. A. Novotný [-] ) , S. Kubr [-] (46. M. Červený [-] ) , A. Trenkwitz [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

ŽK: 64. Š. Šíma , 67. L. Puchmertl , 93. J. Mareš - 14. J. Mareš , 26. J. Štěpánek , 64. T. Kalina , 75. D. Roub , 79. D. Frnoch , 80. M. Červený .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2023 20:39
Pan Prošek by měl změnit doktora nebo prášky. Případně pokud to zde čtou jeho opatrovníci z Bohnic, tak už mu nedávat vycházky. To co předvádí každý zápas je šílenost, která se nevidí ani v pavilonu opic.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: výhra domácích

Aritmě máme co vracet. Věřím, že to zvládneme, a body připíšeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích