2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký obrat v Mariánkách. Domácím k obratu stačily dvě minuty


Branky


15

Velice vyrovnaný duel se odehrál v Mariánských Lázních. Třináctý celek tabulky přivítal na domácí půdě Tochovice, tedy celek z patnáctého místa. Souboj o spodek tabulky sledovala rovná stovka diváků. Ale jeho průběh byl strhující jako souboj dvou fotbalových velikánů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tochovice do utkání vstoupily dobře

Byla to právě hostující střídačka, která měla po první půli důvod k o něco většímu optimismu, jakkoli se zajímavé akce tvořili na obou stranách. Už od samotného počátku se ale hrál poměrně vyrovnaný fotbal. Šance na obou stranách, dobrá obrana, a celkově velmi zajímavé dění.

Na první branku si ale diváci museli poměrně dlouho čekat. Padla až ve 44. minutě. Autorem této branky do šatny byl Martin Kynkor.

Velký návrat Mariánských Lázní

Jen velmi těžko hledat přirovnání k tak raketovému obratu, který jsme měli možnost sledovat právě zde. Tochovice byly od druhé půle velmi aktivní, a byla jen otázka času, kdy tato snaha skončí brankou. A také, že skončila.

V 64. minutě zahájil obrat Jakub Nedbalý, který, paradoxně, předvedl velmi dbalou akci. Tato branka domácí nakopla a velký obrat na sebe nenechal dlouho čekat. 65. minuta a Daniel Skopový, který dokonal tento malý zázrak.

Domácí Mariánské Lázně tak připsaly důležité body, které jsou zásadní pro odpoutání se od spodu tabulky. Naproti tomu Tochovice svůj boj o spodek tabulky prozatím prohrály.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: První poločas jsme začali velmi aktivně, ale neproměnili jsme několik vyložených šancí, kdy hlavně ta Pěčkova byla megatutovka, ale bohužel Dominik zvolil špatné řešení a místo nahrávky Koptovi, který mohl zakončit do prázdné branky, vystřelil vysoko nad…Před poločasem jsme na vápně nedostoupili hráče a hosté po krásné střele na zadní tyč otevřeli skóre. V šatně jsme si řekli, že musíme zachovat chladnou hlavu, zvýšit ještě aktivitu, a pokusit se utkání otočit. To se nakonec povedlo během dvou minut…Výborně zahraný roh Beránkem uklidil hlavou do sítě stále se lepšící Jakub Nedbalý a hned o minutu později po spolupráci s Koptou Skopový. Pak jsme ale začali mít strach o výsledek a hosté začali být nebezpeční…Více drželi míč a vytvořili si několik zajímavých standardek, které jsme ale ubránili, a když těsně před koncem spálil tutovku Kopta, výsledek zůstal nezměněn. Jsme moc rádi, že kluky můžeme opět pochválit, hlavně za přístup, nasazení a touhu zlomit nepříznivý vývoj…Podali poctivý výkon a za ten si dnes body zasloužili…




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - A. Beránek [-] , D. Cinkanič [-] , M. Brož [-] , M. Rybař [-] - M. Kapolka [-] (74. M. Buršík [-] ) , D. Skopový [-] , D. Pěček [-] (64. P. Holub [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Nedbalý [-] (87. P. Šácha [-] ) - J. Kopta [-]

SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Kynkor [-] (89. M. Krotký [-] ) , M. Kynkor [-] , J. Vlček [-] , M. Pazderník [-] (68. P. Jendruščák [-] ) , P. Sirotek [-] , F. Mourek [-] , D. Dušek [-] , J. Čížek [-] , Š. Sosnovec [-] (39. M. Benda [-] ) , V. Janů [-] (68. D. Šimůnek [-] )

ŽK: 81. D. Skopový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - FENCL Jakub, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Filip Čapek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají formu a doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích