2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prohře znovu na vlně. Lídr tabulky Lom porazil Petřín Plzeň


Branky


17

Po poslední, a překvapivé, porážce, kterou současný lídr tabulky obdržel, nastoupil Lom k dalšímu utkání. Tentokrát ale se zcela jinou hrou. Vrátila se dravost, a Plzeň, která byla v tomto utkání v hostující roli, měla plné ruce práce s udržením kroku se soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Novák hrdinou prvního poločasu

Už po sedmi minutách se poprvé domácí mohli radovat. Marek Novák využil jednu z příležitostí Lomu, a vyslal tak domácí do vedení. Byla to ale jediná branka první půle, ačkoliv šancí na domácí straně bylo podstatně více. Hosté se v první půli k žádné větší šanci nedostali.

V druhé půli bylo dokonáno

Druhý poločas byl rovněž ve znamení hned několika šancí. Ze strany hostující Plzně ale k žádnému využití nedošlo. Naopak lídr tabulky Lom si v padesáté druhé minutě připsal druhou branku, a zajistil si tedy pomyslnou pojistku.

Dvoubrankové vedení už Lom nepustil, a po minulém utkání, které pro lídra nebylo dobré, si připisuje další důležité body do tabulky Divize A.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Lukáš Zeman: Po celou dobu jsme měli utkání pod kontrolou a soupeře jsme pořádně k ničemu nepustili. Škoda, že jsme během prvního poločasu nevyužili ještě nějakou šanci. Jinak ale herní výkon týmu byl dobrý a samozřejmě spokojenost s tím, že jsme udrželi nulu.




Sestavy


TJ Sokol Lom
F. Matoušek [-] - R. Vávra [-] , Z. Musiol [-] (83. T. Tauber [-] ) , M. Mácha [-] , A. Nešický [-] , P. Schramhauser [-] (75. M. Kučera [-] ) , M. Novák [-] , D. Skopec [-] , F. Vysušil [-] , M. Slavík [-] , M. Grobár [-] (75. J. Kubovský [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - M. Provod [-] , D. Vodrážka [-] , Z. Šimáně [-] (75. D. Tříska [-] ) , D. Heller [-] (46. D. Voves [-] ) , M. Vanc [-] (46. P. Zajíček [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (54. M. Štefl [-] ) , P. Bednář [-] (75. J. Tětek [-] )

ŽK: 52. V. Lisý , 67. Z. Šimáně .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - ŠTÍPEK Zdeněk, HRIVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

Lídr v domácím prostředí. Odpověď se sama nabízí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích