1:1
(0:0)
88. V. Uher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov zaskočil Katovice. Po srdnatém výkonu si odváží bod


Branky


72. A. Vokáč - 88. V. Uher
17

Souboj šestého se třetím nám přichystalo dvacáté kolo Divize A. toto utkání již před začátkem slibovalo poměrně vyrovnanou bitvu o přední příčky tabulky, která, i vzhledem k současným výsledům, je i nadále velmi vyrovnaná. Celé utkání se pak neslo v duchu zasloužené remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První polovina utkání byla velice proměnlivá, co do předvedených výkonů. První část poločasu byli lepší hosté, dokázali si tvořit akce, a být podstatně nebezpečnější. Poté ale převzal dominanci Komárov a tlačil na Katovice. Snažení ani jednoho z týmů brankou neskončilo, a tak se 322 diváků muselo spokojit s poločasovým výsledkem 0:0.

Druhý poločas rovněž vyrovnaný

Na první branku utkání si diváci počkali až do 72. minuty. Domácí Komárov poslal do vedení Adam Vokáč, který pokračuje ve velmi dobré formě. Pro domácí tak situace vypadala velmi nadějně.

Drama ale nastalo dvě minuty před koncem. 88. minuta a Vladimír Uher, který Katovicím vystřelil cenný bod do tabulky. Celé utkání tak bylo po všech směrech vyrovnané.



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Přemysl Šroub: Vezeme si z Komárova bod, jsme spokojení. Vyrovnali jsme až v 87. minutě, jsme za to rádi. V prvním poločase jsme byli prvních pětadvacet minut lepší my, pak převzal otěže Komárov, který z toho vytěžil pouze jednu šanci. Tam jsme měli štěstí, skončilo to na břevně. Celý zápas se hrál spíše bojovně mezi vápny, šancí mnoho nebylo. Myslím si, že by tomu slušela více remíza 0:0. Inkasovali jsme čtvrt hodiny před koncem po rohu, to byla jediná šance domácích. Pak jsme vrhli všechny síly do útoku, hráli jsme na tři obránce, tři útočníky a po standardní situaci se nám na konci povedlo vyrovnat. Zasloužená remíza.



Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - O. Lang [-] , P. Ženíšek [-] , L. Kaufman [-] , D. Klimeš [-] - T. Srp [-] (63. V. Krejča [-] ) , M. Pužík [-] , A. Vokáč [-] - K. Vajs [-] , A. Vokáč [-] (81. F. Mizera [-] ) , V. Zítek [-] (70. V. Lehedza [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] - T. Hnídek [-] , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] (84. M. Kostka [-] ) , P. Sládek [-] (77. M. Repa [-] ) , D. Bálek [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (74. V. Habor [-] ) - J. Chylík [-]

ŽK: 20. L. Kaufman - 45. L. Bálek , 85. J. Chylík , 87. D. Bálek .
Počet diváků: 322. Rozhodčí: Fencl Jakub - PÁLEK Ondřej, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra hostů

Po tom humusu na podzim v Komárově dam výhru Katovic, byť i ty jsou velmi neoblíbený soupeř. Jedině komu přeji je Péťa ženíšek, dřív u nás hrál, férový borec a zkušený výčepní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích