0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské lázně v boji o spodek tabulky úspěšnější


Branky


17

V rámci dvacátého kola Divize A zavítaly do Klatov Mariánské Lázně. Sledovali jsme tedy souboj třináctého se čtrnáctým. Hostující Mariánské Lázně tento zápas ale Zvládli lépe, a odvezly si tak důležité body pro boj o střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli ve vedení

Mariánské Lázně už od počátku utkání využívaly především toho, že domácí Klatovy nevyužívaly šance, které se naskytly, což je bohužel pro Klatovy, dlouhodobější problém. Na první branku jsme si museli počkat bez mála půl hodiny, ale dočkali jsme se. 29. minuta a Martin Kapolka, který poslal Mariánské Lázně do těsného vedení, které vydrželo až do konce prvního poločasu, který aktivnější hosté po právu ovládli.

Rozuzlení dvě minuty před koncem

Začátek druhého poločasu byl o poznání klidnější. Hra se zpomalila, a celkově uklidnila. Na obou stranách ale byla vidět chuť střílet branky. Domácí ale nevyužili hned několik příležitostí, a hosté dlouho naráželi na fungující obranu. Druhou a poslední branku dne tak zajistil až v osmdesáté osmé minutě Daniel Skopový, který tak určil finální skóre 0:2 z pohledu domácích, kteří mají právě na Mariánské Lázně náskok pouhého bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros: Zápas se mi nehodnotí dobře, myslím si, že jsme si nezasloužili prohrát, co momentálně nedáme za šance je až neuvěřitelné, leží na nás obrovská deka, a musíme to zlomit pouze sami. Marianky poté také měly šance, což už bylo způsobené tím, že jsme hráli vabank. Gratuluji soupeři a věřím, že se z toho co nejdříve dostaneme.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: V Klatovech jsme chtěli navázat na zlepšenou herní i výsledkovou formu a to se povedlo. 1.poločas byl v poli vyrovnaný,my jsme byli o něco nebezpečnější a po zásluze se po hezkém centru Skopového,prosadil hlavou Kapolka. 2.poločas nás domácí zhruba do 60.minuty zmáčkli a měli tam tři tutovky,které zlikvidoval vynikající Hinterholzinger. Pak jsme hru vyrovnali a i my si vytvářeli vyložené šance a podnikali nebezpečné brejky, které jsme ale řešili hanebně. Až v 85.minutě po chytré přihrávce Holuba,se z brejku prosadil Skopový a rozhodl o osudu utkání. Za to, jak to kluci opravdu odjezdili po prdeli, jim patří znovu dík. Jen poctivý přístup, disciplína a obrovské nasazení v každém zápase, nám může přinést kýžený úspěch, protože nikdo se sám neporazí.



Sestavy


SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , M. Málek [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (46. M. Janda [-] ) , A. Vacek [-] (65. A. Presl [-] ) , Z. Krejčiřík [-] (86. A. Prančl [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Marek [-] (86. A. Hošek [-] ) , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Brož [-] , M. Rybař [-] , D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] - M. Kapolka [-] (79. M. Buršík [-] ) , J. Nedbalý [-] , D. Skopový [-] , D. Pěček [-] (46. F. Renza [-] ) , M. Drahorád [-] - J. Kopta [-] (66. P. Holub [-] )

ŽK: 65. Z. Krejčiřík , 92. A. Prančl - 68. D. Cinkanič , 94. F. Renza . ČK: 94. F. Renza .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Dominik Síbr

Expert: Dan Houdek
Tip experta: výhra domácích

U nás podaly Klatovy velmi dobrý výkon, a mohou se opřít o zkušenou kostru týmu. Já osobně věřím Messimu a spol.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů