1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:15

19.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně pokračují ve snaze odpoutat se od spodku tabulky


Branky


16

Další kolo fotbalové Divize A nadělilo Mariánským Lázním celek Aritma Praha. Zatímco pražané bojují o odpoutání se od středu tabulky, Mariánské Lázně se snaží dostat se z konce tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branky

Hosté předvedli velmi defenzivní, avšak fungující strategii hlubokého bloku, který byl ale velmi dobře organizovaný. Domácí tým byl sice aktivnější, ale pokaždé narazili na fungující obranu, která nedovolila posunout skóre. I přes velké množství obranných prvků si Aritma dokázala vytvořit několik akcí, které ohrozili domácí bránu, žádný z pokusů ale nebyl úspěšný.

Utkání rozhodl Drahorád

Právě tento hráč dokázal jako jediný skórovat. V 67. minutě se po efektivně sehraném rohu prosadil hlavičkou, a donutil tak hostujícího brankáře ke kapitulaci. Hosté se v závěru pokusili o vyrovnání, ale veškeré pokusy odrazila domácí obrana.


Mariánské Lázně tak doma udržely body, a pomalu se dotahují na střed tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Hosté přijeli s defenzivní taktikou, byli v hlubokém, ale velmi dobře organizovaném bloku. První poločas jsme byli aktivnější, měli jsme několik dobrých šancí, dost standardek, ale nevyužili jsme nic. Aritma hrozila především po dlouhých autech, ale také z toho nic nevytěžila. Druhý poločas jsme se hnali za třemi body, a po dobře zahraném rohu míč hlavou dotlačil do sítě Drahorád. I potom jsme chtěli hrát aktivně, a proto jsme poslali na hřiště druhého útočníka Holuba, ale i hosté vsadili na riziko a až do konce byl zápas otevřený. Nakonec jsme aktivní hrou dovedli zápas k vítězství a klukům patří za maximální bojovnost a touhu po vítězství velký dík.

SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Dnešní utkání nám nevyšlo jak výsledkově, tak herně. I přesto jsme si vytvořili dostatek šancí, ale bohužel efektivita nás stála body, kde každý bod v tabulce pomůže.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Brož [-] , M. Rybař [-] , D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] - M. Kapolka [-] (82. M. Buršík [-] ) , J. Nedbalý [-] , F. Renza [-] (62. P. Holub [-] ) , D. Pěček [-] (59. D. Skopový [-] ) , M. Drahorád [-] - J. Kopta [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] , A. Novotný [-] (46. S. Kubr [-] ) , M. Červený [-] (66. A. Trenkwitz [-] ) , D. Macháček [-] (87. T. Hagino [-] ) , J. Mareš [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , M. Komárek [-] , T. Ielitro [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

ŽK: 25. A. Beránek , 91. P. Holub - 80. F. Chundela , 85. A. Trenkwitz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schveinert Radek - MUDRA Zdeněk, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dominik Síbr

Expert: Jan Mareš
Tip experta: výhra hostů

Dle mého názoru to bude velmi těžké utkání pro oba týmy, domácí budou určitě velmi nebezpeční, ale Aritma potvrdí výhru, a naváže na dobré výkony v předešlých zápasech.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích