Souboj o čelo tabulky skončil plichtou


Branky


78. L. Suchý - 72. O. Joza
9

Nejočekávanější duel 18. kola se odehrál v Novém Rychnově, kde nyní Horní Cerekev odehrává domácí zápasy. Tam zavítala rezerva Kamenice nad Lipou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V souboji o čelo tabulky přivítala Horní Cerekev rezervu Kamenice nad Lipou. V úvodu utkání byli aktivnější domácí, kteří se dostali do zakončení, ale střely šly mimo tři tyče. Hosté zahrozili po rychlé akci, ale střela neměla razanci. Poté byl k vidění fotbal, kdy se hrálo spíše vzduchem než po zemi. Vyložené šance nepřicházely, a tak i přes mírnou aktivitu domácích se šlo do kabin bez branek.

Bojovná druhá půle s mnoha neproměněnými šancemi

Ve druhém poločase šla kvalita zápasu nahoru. O něco aktivnější byla tentokrát Kamenice, střely ale šly nad branku. V šedesáté minutě se dožadovali hosté penalty, která ale nepřišla, a naopak domácí šli do brejku, který kamenická obrana zastavila na poslední chvíli. Oba týmy měly snahu vyhrát. Do vedení šla nakonec Kamenice, když se po přihrávce Vacovského ocitnul ve vápně nehlídaný Joza, který prostřelil brankáře Chadima. Ten několik minut poté vychytal Housera parádním zákrokem. Dvanáct minut před koncem Cerekev vyrovnala, když se po akci středem hřiště prosadil Suchý. Domácí vrhli všechno do útoku a také hosté chtěli utkání zlomit na svou stranu. Domácí měli několik standardek, ale buď je hostující defenzíva odvrátila, nebo zakončili nepřesně. Kamenice naopak nedokázala přesně zakončit po rychlých akcích. Dvě minuty před koncem mohl strhnout mač na stranu zelenobílých Hadač, nicméně hlavou zamířil mimo branku. Největší možnost zápasu přišla v posledních vteřinách, když Kamenice šla do přečíslení tři na jednoho. Jačo obešel brankáře Chadima a následně přihrál do vápna nabíhajícímu Jozovi, který v obrovské šanci zamířil těsně mimo branku. Duel tak skončil remízou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): V prvním poločase to nebylo od nás nejlepší. Nedokázali jsme držet míč a spíš jsme hráli vzduchem. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a byli aktivnější. Chtěli jsme vyhrát, ale nakonec se nám to nepovedlo. Velká škoda hlavně té poslední šance ale i takový je fotbal.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - O. Šmíd [-] (79. M. Martínek [-] ) , A. Bečica [-] , J. Kasal [-] , J. Havel [-] , J. Serbus [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] (70. V. Hrdina [-] ) , M. Šimák [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - R. Měkuta [-] (46. L. Hadač [-] ) , O. Joza [-] , P. Macháček [-] (81. J. Hojer [-] ) , Š. Jačo [-] , O. Vacovský [-] , J. Ira [-] , J. Pfaur [-] , J. Houser [-] , D. Melzoch [-] , J. Houser [-]

ŽK: 27. O. Šmíd , 62. A. Bečica , 73. J. Havel - 10. R. Měkuta .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - OCH František, REICH Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Toto je duel mezi prvním a druhým mužstvem tabulky a může posunout oba týmy blíže k postupu, každopádně náš tým je momentálně ve výborném rozpoložení a věřím ve výhru.

Tip: výhra hostů