Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice berou všechny body


13

Jedno ze čtyř sobotních utkání se odehrálo v Černovicích, kam zavítala Obrataň. Kdo utkání ovládl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel začal pozitivně pro Obrataň

Zápas aktivněji začali domácí, kteří se již od prvních minut dostávali do šancí. Uhodilo ale na druhé straně a do vedení šli překvapivě hosté. V 19. minutě po faulu na hostujícího Fišera odpískal rozhodčí přímý kop. Toho se ujal Tomovič, který svou pravačkou trefil levou tyč, od které se míč odrazil k brankáři a od jeho zad do sítě. Obrataň se neradovala dlouho, domácí srovnali krok a na gól zareagovali. Ve 30. minutě hlavou pálil Růžička, když si počínal nejdůrazněji na zadní tyči a tečovaný centr usměrnil do sítě. Hosté měli problém v rozehrávce, a proto byli na míči více domácí. Ti překlopili dvěma slepenými brankami v samotném závěru poločasu děj utkání na svou stranu. Ve 42. minutě se po nedorozumění hostující obrany a odrazu od břevna prosadil opět Růžička a bylo to 2:1. Do konce prvního dějství stihl zvýšit stav Kubálek, proti kterému se rozeběhl hostující gólman, ale neměl šanci.

Domácí tři body obhájili

Druhý poločas byl zpočátku nervózní z obou stran, Obratanští zlepšili hru a výsledkem bylo hned několik šancí. V 59. minutě šel Tomovič sám na bránu, prováhal však ideální čas na zakončení a bylo z toho jen nakopnutí míče do brankáře. Další šance přišla v 64. minutě, když přišel na hřiště hostující D. Kudrnáč. Ten měl hned dvě příležitosti, které bohužel pro hosty skončily na tyči a nad bránou. Naopak skóre navýšil Filípek prudkou a přesnou ranou z přímého kopu. Poslední branku domácích zajistil Pravda, ke kterému se dostal odražený míč a střídající hráč prostřelil Vilímka po páté.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Pěnka [-] , L. Kubálek [-] (69. A. Hovorka [-] ) , P. Lazar [-] (71. D. Dao [-] ) , J. Hromadník [-] , O. Hodina [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , T. Kohout [-] , R. Pěnka [-] (60. T. Pravda [-] ) , J. Filípek [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - L. Vlach [-] , J. Přibyl [-] , R. Doležal [-] , F. Hovorka [-] (64. D. Kudrnáč [-] ) , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] , M. Vesecký [-] (61. M. Plášil [-] ) , J. Pavelec [-] , L. Melichar [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 38. J. Hromadník - 25. P. Fišer , 36. F. Tomovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - VOŠAHLÍK Karel (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věřím spíše hostujícímu celku.

Tip: výhra domácích