2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov bere tři body


Branky


12

V 16. kole do Čejova zavítaly Černovice. Domácí minulé kolo z Obrataně body nepřivezly, hosté remizovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před koncem první půle se prosadil Růžička

Do začátku zápasu nastoupili lépe domácí. Už v 5. minutě mohl Žáček nahrát do prázdné branky T. Doležalovi, ale volil raději kličku, kterou mu vystihl hostující gólman. Domácí nabrali na tempu, snažili se dát gól, ale trápila je koncovka. Ve 20. minutě mířil Kaman zpoza vápna mimo hostující branku. Ve 25. minutě Žáček v šanci selhal. Hosté se snažili vypracovat nějaké šance, ale čejovská obrana dobře pracovala a k ničemu je nepustila. První poločas se proto odehrával mezi vápny. Až v závěru první půle domácí utekli po straně, kde byl hostující hráč zboku vápna faulován. Následoval centr do pokutového území a tam si nejvýše vyskočil Růžička a otevřel skóre na 1:0 pro Černovice. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1. 

Domácí zápas ve druhém dějství ovládli

Do druhého poločasu vlétli čejovští otočit zápas před slušnou diváckou návštěvou. V 58. minutě zahrával Čejov standartku ze strany, kdy Tecl naservíroval míč na stopera O. Doležala, který hlavou přiťukl na svého stoperského kolegu a ten už neměl těžké srovnat na 1:1. Za 10 minut se znovu radovali domácí, kdy brankář Matějka vykopl balón na Žáčka, který přesprintoval hostující obranu, překonal přízemní střelou gólmana a zvýšil na 2:1. Poté si domácí zbytek zápasu kontrolovali a hosty krom 2 střel, které zlikvidoval Matějka, už nepustili. Čejov selhal minimálně ve 3 vyložených šancích na konci zápasu. Rozhodčí Šenigl podal kvalitní výkon a zkušeně si řídil utkání. Tři body zůstávají u čejovských Sokolů.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - L. Tecl [-] (62. A. Apiján [-] ) , O. Beneš [-] , M. Kaman [-] , M. Daňhel [-] , J. Hložek [-] , M. Urban [-] , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , O. Doležal [-] , J. Žáček [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - L. Pěnka [-] , J. Hromadník [-] , Š. Paclík [-] (48. T. Pravda [-] ) , O. Hodina [-] , P. Lazar [-] , D. Růžička [-] , R. Kubů [-] , T. Kohout [-] , F. Vondráček [-] , J. Filípek [-]

ŽK: 26. J. Žáček , 69. M. Urban - 57. J. Filípek , 69. L. Pěnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - MARŠÍK Jaroslav (N), ZÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Čejov po zaváhání v minulém kole doma neprohraje. Čekám těsný zápas, který domácí zvládnou.

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Martin Kudrnáč
Tip experta: výhra domácích

Černovice mají na jaře hezkou bilanci, o tu přijdou v Čejově, domácí za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích