3:2
(1:0)
53. J. Pavelec
67. Z. Káva (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice si poradila s Obrataní a slaví první jarní výhru


Branky


22. O. Plachý , 63. V. Pulda , 76. Z. Káva - 53. J. Pavelec , 67. Z. Káva (vl.)
11

Domácí Tatran letos neprožívá dobrý ročník, v tabulce je o bod předposlední a ani na jaře doposud nepřišel náznak zlepšení. Řečice prohrála úvodní dva jarní duely a do branky soupeře se trefila pouze jednou a inkasovala osmkrát. To hostující Obrataň nastoupila do dnešního zápasu v značně lepším rozpoložení, když minulý týden porazila doma Čejov 3:1. Do utkání v roli mírného favorita nastupovala Obrataň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal v první půli do vedení Plachý

Od úvodních minut se hrál spíše bojovný fotbal s řadou nepřesností. Postupem času se však otěže hry přelévaly spíš na stranu Tatranu. Ve 22. minutě pláchl hostům po lajně Brázda a krásným centrem našel ve vápně zcela nehlídaného Plachého, který přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Ve zbytku první půle měla více šancí Řečice, zcela sám na Vilímka pádil Kubíček, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Obrataň hrozila spíše z centrů, které však řečická obrana dokázala odvrátit, nebo skončily v rukavicích domácího brankáře Aldorfa. Do kabin šel Tatran s vedením 1:0.

Káva během deseti minut trefil balon do vlastní i obrataňské sítě

Druhá půle začala lépe pro Obrataň. Míč z rohového kopu chybně odhlavičkoval domácí Brázda, a Pavelec jednoduše překonal zcela bezmocného Aldorfa. Za 10 minut si však Tatran vzal vedení zpět. Odražený míč z rohového kopu, napálil nezištně zpět do vápna Brázda, hostující obrana zcela zapomněla na domácího Puldu a ten prudkou přízemní střelou překonal Vilímka a vrátil Řečici vedení. To jí vydrželo však jen necelých pět minut. Káva si špatně rozuměl s Aldorfem a míč skončil trošku nešťastně v síti domácích. Tatran se však hnal za tím, aby tento zápas vyhrál. Na hřiště nasadil z lavičky svoji největší hvězdu Tomáše Obrance a na hře to bylo znát. Ani ne do 10 minut si vzal řečický celek vedení zpět. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Káva. Zbytek zápasu se nesl spíše v bojovném tempu, avšak jednu velkou příležitost na srovnání měla Obrataň. Aldorf podržel ale domácí výborným zákrokem, po střele hostujícího Tomoviče z bezprostřední blízkosti. Tatran uhájil své těsné vedení a slaví první jarní výhru.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Aldorf [-] - V. Pulda [-] , O. Plachý [-] , T. Novák [-] (85. B. Staněk [-] ) , P. Pavelka [-] , D. Roubal [-] (70. T. Obranec [-] ) , O. Kubíček [-] , D. Krajhanzl [-] , J. Dýnek [-] , Z. Káva [-] , J. Brázda [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - D. Kudrnáč [-] , J. Přibyl [-] , R. Doležal [-] (65. M. Plášil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] , M. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 58. J. Dýnek - 6. R. Doležal , 24. M. Kudrnáč , 83. P. Fišer .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: CVEKL Jan - ŠŤASTNÝ Stanislav (N), KALINA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tatran bude mít plné ruce práce, aby odvrátil sestup. Doma je čeká Obrataň, která by Tatran v momentálním rozpoložení měla s klidem porazit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Martin Kudrnáč
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, Obrataň jede loupit do Řečice a odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů