3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná se nadřela na výhru proti Rudolfovu B


Branky


62. J. Gruber , 80. J. Gruber , 85. J. Gruber - 25. J. Justin , 78. R. Lisa
8

Počasí bylo tuto sobotu fotbalu konečně nakloněno a na stadionu SK Včelná se domácí utkali s B týmem Rudolfova. Podzimní duel obou celků skončil 4:1 ve prospěch rudolfovských hráčů, a tak měla Včelná do zápasu dluh ke splacení. Hosté ovšem přijeli rozhodnutí nedarovat domácímu týmu ani bod zadarmo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Justin zmrazil domácí fanoušky

Odhodlání obou týmů se ukázalo bezprostředně po zahájení zápasu. Už ve 2. minutě proletěla těsně vedle levé tyče Teringlovy branky první střela domácích hráčů. O další minutu později se na druhé straně hřiště dostali k zakončení hosté. Ani jeden pokus prozatím neskončil gólem, ale tempo zápasu tím bylo dané. Hra se přenášela z jedné strany na druhou a každou chvíli byla k vidění zajímavá šance na ohrožení branky. Rudolfov vsázel spíše na střely z větší vzdálenosti. Včelná naopak zkoušela překvapit soupeře krátkou kombinací. Gólu se ale diváci dočkali až ve 24. minutě. Vysoký centr za obranu si přímo do pohybu stáhnul J. Justin z týmu Rudolfova a tím se ocitnul v šanci před domácí brankou. Jeho střela s lehkou tečí bránícího hráče zapadla k zadní tyči a hosté šli do vedení 0:1. Do konce poločasu už se skóre neměnilo, i když gólových šancí byl k vidění na obou stranách dostatek. Domácím stál v cestě hlavně rudolfovský brankář T. Teringl, který nejednou svůj tým podržel. Hostujícím hráčům spíše chyběla přesnost a jejich střely z dálky většinou bezpečně proletěly nad břevnem.

Gruber zkompletoval hattrick

Herní obraz zůstal stejný i ve druhém poločase, který byl ovšem mnohem plodnější na góly. Předzvěstí brankové nadílky byla nastřelená tyč v 56. minutě, která zazvonila za zády včelenského brankáře J. Křiváčka. Ze vstřelené branky se však nakonec radoval opačný tým. Ke střele napřáhnul domácí útočník J. Gruber, jeho střela těsně před Teringlem nepříjemně skočila a míč se dostal za brankovou čáru. Zápas byl znovu nerozhodný a právě za stavu 1:1 došlo k nejkurióznějšímu okamžiku zápasu. Hráči Včelné u rozhodčího reklamovali opakovaný faul soupeřova obránce, načež se jim dostalo odpovědi, že udělení žluté karty dalšímu faulování nezabrání. Hráči s tímto tvrzením stále nebyli spokojeni a tak hlavní sudí musel celou situaci rozseknout přátelskými slovy, “Tady nejsi v lize!”. Nedlouho po tomto malém incidentu se opět dostali do vedení hosté. V 78. minutě po chybě včelenského brankáře se k balónu dostal R. Lisa a zakončoval v podstatě do prázdné brány. Inkasovaný gól měl na hráče Včelné úplně opačný účinek, než by se dalo čekat. O dvě minuty později v 80. minutě se už radovali ze vstřelené branky a ze srovnání na 2:2. Po přihrávce od postranní čáry se prosadil opět J. Gruber, který se otočil kolem obránce a zavěsil míč pod břevno. Od té chvíle jakoby se s šancemi domácích roztrhnul pytel a otázkou bylo jen to, zda stihnou vstřelit gól do konce utkání. Ta správná chvíle nastala v 85. minutě, kdy se do třetice prosadil Gruber. Po samostatném úniku překonal Teringla střelou na zadní tyč a dokončil tak obrat zápasu i svůj hattrick. Zápas po napínavé bitvě skončil 3:2 pro tým Včelné a dluh z podzimu tím byl splacen.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Křiváček [-] - J. Gruber [-] , O. Polanský [-] , F. Pauch [-] , P. Kladenský [-] , D. Tondl [-] , D. Novotný [-] , K. Novák [-] , V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] , P. Křiváček [-]

SK Rudolfov B
T. Teringl [-] - A. Janura [-] , P. Čížek [-] , J. Justin [-] , R. Lisa [-] , P. Bláha [-] , D. Podhrázský [-] , O. Plíhal [-] , P. Irmiš [-] , P. Buchal [-] , J. Tušl [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - AĽUŠÍK Daniel, MACKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Jako i ve všech ostatních zápasech bude důležité, jaký bude terén. Pokud se bude dát hrát fotbal, měli by být domácí blíž výhře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích