Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv přetlačila Úsilné a veze všechny body


14

V sobotu zavítala na hřiště Úsilného Zliv. Utkání mělo jednoznačného favorita ze Zlivi, ale domácí potřebují nutně bodovat, a proto věřili v překvapení. Domácí prostředí nim svědčí a nikdo to tu nemá lehké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera otevřel skóre

Zliv přijela v oslabené sestavě, ve které chybělo několik opor. Nastoupili do utkání v omlazené sestavě, která z úvodu měla problém s těžkými podmínkami. První poločas výrazně ovlivnil silný vítr, který komplikoval hru obou týmů. Domácí se s tím vypořádali lépe a vytvořili si tlak na zlivskou branku. V 27. minutě se ovšem radovaly hosté. Po pěkné akci Zlivi vysunul za obranu Uchytil Tomáše Kučeru a zkušený útočník neměl problém dostat míč za Brůžkova záda. 0:1 Z branky se ovšem hosté dlouho neradovali. Domácí Úsilné po rozehrávce dobře zakombinovalo a Petr Vazač srovnal na 1:1.  Úsilné dál pokračovalo v povedeném představení. Hrálo jednoduše a vyhrávalo vzdušné souboje ve středu pole, čímž se Zliv těžko dostávalo k tradiční hře. Před bránou byla nebezpečnější Zliv. Po vysunutí Kučery měl velkou šanci Hamáček, ale lob přes brankáře skončil těsně vedle. Ve 43. minutě se ke střele zpoza vápna dostal Ondřej Bukovský a jeho střela našla cíl. 1:2

Salibašič vykřesal naději

Do druhého poločasu vlétli hosté jako uragán a v 49. minutě po nejhezčí akci zápasu, po kombinaci Sedláčka s Fürstem se k zakončení dostal Bukovský a zvýšil na 3:1. Domácí mohli vzápětí hned snížit, ale v obrovské šanci nastřelil domácí hráč pouze tyč. V 58. minutě kopalo Úsilné rohový kop, kdy se míč dostal na hlavu Mirnese Salibašiće, který poslal míč do sítě. 2:3 Utkání se pak vyrovnalo a nikdo neměl výraznější převahu. Oba týmy měli ještě několik šancí, ale žádná další branka nepadla. Domácím se nepodařilo srovnat a nezískala cenný bod proti favoritovi. Domácí se mohou radovat ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Rudolf Tábora (hráč Úsilné): Do prvního poločasu jsme vstoupili dobře. Jednoduchá hra nás dostávala do nebezpečných situací před soupeřovým vápnem, které jsme bohužel neproměnili v branku. Došlo i na sporný moment, kdy jsme mohli kopat penaltu a průběh by možná vypadal jinak. Po prvním gólu jsme naštěstí nesklopili hlavu a dokázali jsme hned odpovědět. Stejně jako první, tak i druhý gól padnul po našem nedůrazu v obraně. Druhá půlka už byla vyrovnanější. I přes další šance nás bohužel zradila koncovka. Na konci zápasu už si to Zliv pohlídala. Pokud se zlepšíme v zakončení, které nás trápilo už na podzim věřím, že příští zápasy už přetavíme ve vítězství.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč SK Zliv): První zápas pro nás byl skutečnou zkouškou šíře kádru. Z různých důvodů nám chyběla velká spousta hráčů a společně s Jirkou Trnkou jsme se při nástupu cítili tak trochu jako učitelé na střední škole :-) Vytáhli jsme nějaké kluky takřka ze "záhrobí", ale hlavně všichni mladíci v sestavě v těžkém zápase opravdu makali. Na malém hrbolatém hřišti v Úsilném při nepěkném počasí to bylo hlavně o dlouhých nákopech a tvrdých soubojích a jsem moc rád, že jsme nakonec obstáli. Dokázali jsme se soupeři v soubojích vyrovnat a v zakončení jsme měli přece jen větší kvalitu. Zápas to moc pohledný nebyl, ale tři body jsme vybojovali, a to je hlavní. Příště už by se nám některé opory měly vrátit, tak se těším, že si zahrajeme trochu lepší fotbal.



Sestavy


Úsilné
P. Brůžek [-] - J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , J. Indra [-] , M. Salibašić [-] , R. Tábora [-] , P. Viktora [-] , P. Hála [-] , J. Čada [-] , T. Chromý [-] , J. Berný [-]

SK Zliv
F. Hanzal [-] - J. Trnka [-] , V. Suchý [-] , R. Marek [-] , M. Viktora [-] - O. Bukovský [-] , O. Fürst [-] , S. Uchytil [-] , J. Dvořák [-] - F. Hamáček [-] , T. Kučera [-]

ŽK: 89. J. Jeremiáš - 88. F. Hamáček .
Hráči zápasu: O. Bukovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - HORA Karel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zliv má kvalitnější kádr a myslím si, že získá všechny body. Tip 1:4

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích