2:2
(1:1)
7. P. Mikúšek (vl.)
67. M. Šerý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr v Lanžhotě nerozhodně


Branky


32. T. Ravas , 51. J. Krč - 7. P. Mikúšek (vl.) , 67. M. Šerý (p.)
10

Divoký zápas v Lanžhotě přinesl dělbu bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V 5. minutě hostující Šerý poslal střílený centr do břevna za Žúrkem. Jako varování to domácím nestačilo, o minutu později přiletěl zleva centr do vápna, kde si ho našel vytáhlý Sodomka a poslal míč hlavou do sítě – 0:1. S domácími to otřáslo, ovšem postupně začali přebírat iniciativu a ve 20. minutě mohlo být vyrovnáno, ale po narážečce s Bogdalíkem poslal Balážik přízemní střelu těsně vedle tyče. První střelu na bránu domácí poslali až ve 32. minutě a byla to rovnou střela gólová. Ravas dostal kolmici ve vápně a obstřelil brankáře – 1:1. Vyrovnání domácí nakoplo a mohli do poločasu přidat další gól, Krčův trestňák šel nad břevno a svou další šanci Ravas neproměnil.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí zvrátili vedení na svou stranu už v 50. minutě, kdy hosté zblokovali centr přímo do běhu Krčovi, který přehodil gólmana – 2:1. Navíc byl v 57. minutě vyloučen hostující Fiala, který na půlce lotkem trefil Totku a způsobil mu tržnou ránu na hlavě. Jenže hosté se i v deseti dostali k bodu. V 66. minutě Mikúšek zezadu podrazil ve vápně soupeře a Šerý nabídnutou penaltu s přehledem proměnil – 2:2. Žúrek tak poprvé na jaře dostal více než jednu branku, navíc zlikvidoval dva úniky hostů. Lanžhot se ale s bodem nechtěl smířit a ostřeloval zdržujícího soupeře ze všech směrů. Ale Kollárova, Krčova, Milotova ani Mikúškova rána už si cestu za záda pozorného Jíchy nenašla. A tak si hosté z Lanžhota odvezli cenný bod a o první místo v tabulce musí ještě do konce sezony zabojovat. 

 

TJ Sokol Lanžhot / web



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Nebylo to zrovna jedno z našich nejpovedenějších vystoupení. První poločas jsme se nemohli rozehrát, soupeř vyhrával souboje, nám chyběl pohyb i agresivita. Bylo to ospalé. Soupeř to přitom vzadu nezavřel, chtěl hrát fotbal a my jsme se do těch útoků dostávali, a měli tři vyložené šance. Druhý poločas byl už z naší strany lepší, až do zranění Marka Totky to šlo. Bohužel, pak nám i jeho přehled chyběl. Paradoxně, opět po vyloučení šel náš výkon dolů, bylo to hektické, přitom před vyloučením jsme soupeře do ničeho nepouštěli. A potom proti deseti nám dvakrát utečou, to se nám nemůže stávat, měli jsme to odehrát organizovaněji a kvalitněji. Soupeř si nezasloužil odvézt si odsud bod, ale má ho.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
D. Žúrek [-] - R. Ciprys [-] (86. M. Malacka [-] ) , P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , M. Totka [-] (69. G. Gaňa [-] ) , L. Koprna [-] , T. Ravas [-] , A. Pidruchnyi [-] , D. Bogdalík [-] (46. T. Kollár [-] ) , J. Krč [-] , T. Milota [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] (96. M. Pelikán [-] ) , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] , J. Henzl [-] (68. A. Homolka [-] ) , M. Šerý [-] (90. D. Novotný [-] ) , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

ŽK: 17. A. Pidruchnyi , 70. R. Ciprys , 90. T. Milota - 90. S. Švoma , 98. M. Pelikán . ČK: 58. P. Fiala .
Počet diváků: 345. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - SMÝKAL Miroslav, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Rostislav Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas, Lanžhot má výborný tým, ale věřím, že potvrdime formu a vyhrajeme.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů