3:2
(2:1)
40. J. Nedvěd (p.)
80. M. Šerý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola lépe zvládl Start


Branky


11. P. Demeter , 46. R. Demeter , 63. D. Havlín (p.) - 40. J. Nedvěd (p.) , 80. M. Šerý
9

Domácí celý zápas tahali za delší konec a zápas dovedli ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Souboj o špici divize začal lépe před 300 diváky domácí lídr soutěže. V 11. minutě po špatně odehraném míči přišlo rychlé přenesení na pravou stranu, následovala přihrávka před bránu, kde Patrik Demeter nezaváhal - 1:0. Další nebezpečná akce přišla až v 33. minutě. To dobře vystřelil Šerý, gólman domácích vyrazil, ale Henzl dorážel vedle. V 40 minutě přišel po pěkné přihrávce do vápna domácích faul a kopala se penalta. Nedvěd nedal domácímu brankáři šanci - 1:1. Domácí se však přeci jen  radovali brankou do šatny v první minutě nastavení. To po rozehraném rohovém kopu poslal z vápna míč za záda Jíchy střelou k tyči Robin Demeter - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a v 56. minutě se v dobré pozici objevil Švoma, ale nedokázal zakončit. A tak domácí po ruce ve vápně kopali v 63. minutě penaltu, kterou proměnil Havlín - 3:1.V 80. minutě ještě vykřesal naději na bodový zisk nejlepší střelec divize Šerý, který zakončil akci levačkou - 3:2. Poslední minuty již žádnou větší šanci nepřinesly a tak se úvod jara lépe povedl domácímu lídru soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, vytvořili jsme si převahu a šance. Nejdříve sice po centru Ondry Doubravského netrefil hlavou branku Dominik Havlín, ale záhy jsme se poprvé radovali. To po ose Havlín - Robin Demeter - Patrik Demeter, posledně jmenovaný po centru bratra zprava, sám před prázdnou brankou nezaváhal a poslal nás do vedení. Hosté, ale poté zvýšili obrátky a vyrovnali hru. Do šancí jsme je, ale nepouštěli. Výjimkou byla k údivu všech nařízená penalta, kterou hosté bezpečně proměnili. My jsme se, ale s tímto stavem nesmířili a v závěru jsme hosty zatlačili, což vedlo k několika rohům. Po jednom z nich po odraženém balónu všechno z hranice vápna prostřelil Robin Demeter a tak jsme šli do kabin za stavu 2:1 pro nás. Po přestávce jsme ale úplně vypadli z rytmu. V tu chvíli jsme tahali za kratší konec. Žďár nás tlačil, ale do vyložených šancí jsme hosty nepustili. Naopak po parádní sólové akci Tomáše Oklešťka jsme kopali penaltu, když jeho střelu zablokoval obránce hostů. Penaltu proměnil Dominik Havlín. Vedení 3:1 nás uklidnilo a už jsme hráli naši hru. Vytvořili jsme si další příležitosti, bohužel jsme je neproměnili. Za zmínku stoji tyčka po střele Martina Sedla a nebezpečnou střelu Pepi Jonáše gólman hostů skvěle vyrazil. Když už jsme mysleli, že je vše v klidu, tak jsme si situaci zkomplikovali. Po naší hrubé chybě jsme dovolili Žďáru snížit na rozdíl jednoho gólu. Ale další drama jsme už nepřipustili a tak tři důležité body zůstaly doma.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): V úvodu jsme se hledali, soupeř toho využil a dostal se do vedení. Sice se nám podařilo vyrovnat, ale na konci poločasu jsme soupeři nabídli roh, z kterého jsme inkasovali. Domácím pak pomohla penalta za ruku. V závěru se hrálo ze strany na stranu, povedlo se nám snížit, ale na bod už jsme nedosáhli.



Sestavy


TJ Start Brno
F. Chmiel [-] - M. Avdić [-] , Š. Žalud [-] , M. Sedlo [-] - P. Demeter [-] , O. Doubravský [-] (88. L. Kaláb [-] ) , M. Pařízek [-] , R. Demeter [-] , V. Ryšavý [-] - D. Havlín [-] , T. Okleštěk [-] (69. J. Jonáš [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (77. D. Srnský [-] ) , J. Henzl [-] (77. M. Srnský [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] (61. D. Novotný [-] ) , T. Trojánek [-]

ŽK: 39. P. Demeter , 50. V. Ryšavý , 73. M. Sedlo - 62. T. Vokoun , 82. R. Sodomka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - HABERMANN Lubomír, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Vokoun
Tip experta: remíza

Zápas solidní úrovně skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích