Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov v posledním střetu zabodoval!


Branky


10

Dalším zápasem 26. kola byl střet mezi Unionem a Vochovem. Tento zápas dopadl jednoznačně lépe pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

Zápas mezi Unionem a Vochovem začal a rychle nabral na oprátkách. V 2. minutě už totiž padla první branka v utkání, o kterou se postaral Libor Chvojka. Svou formu potvrdik i v 8. minutě, kdy Vochov poslal do vedení 0:2. Union se ale nedal a v 24. minutě Ladislav Stach snížil stav a po jeho střele vylo skóre 1:2. Poté se ale spustila palba hostů. V 28. minutě se povedlo Tomáši Křenovi vstřelit branku na 1:3 a v té samé minutě vstřelil navrch ještě jednu. Skóre tedy bylo 1:4 pro hosty. V 33. minutě ještě navýšil Libor Chvojka, který si zařídil hattrick a zařídil vedení 1:5 pro Vochov.

Poklidné dohrání zápasu na straně hostů

Druhá půle začala a vše se začalo vracet do pohybu. Utkání, které bylo skoro gólově rozhodnuté započalo svou druhou fázi. Úkol domácích byl jasný. Nastřílet co nejvíce branek a přiblížit se tak hodtům a snížit jejich náskok. To se ale nedařilo s po dlouhé bezgólové prodlevě se prosadil v 75. minutě Floris Rotariu a hosté vedli 1:6. Domácí se snažili skóre snížit, ale prozatím to nešlo. Až v 83. minutě se to povedlo Vitaliy Danchovi, který tak snížil na konečných 2:6. Vochov si tedy připsal všechny 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Museli jsme se vyrovnat s řadou absencí a zdravotních problémů, ale i tak jsme chtěli sezónu zakončit vítězně a na třetím místě tabulky. Že se nám to asi nepovede bylo jasné po několika minutách, protože začátek zápasu nám vůbec nevyšel. Měli jsme šanci hned po rozehrávce, ale nevyužili jsme jí a místo toho chybami soupeři doslova darovali dva góly. Pak jsme sice snížili, ale za chvíli jsme inkasovali z dorážky po penaltě, pak hned po chybě po rozehrání a bylo po zápase. Ve druhém poločase jsme udělali nějaké změny a hru jsme vyrovnali, na zvrat to ale nestačilo.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: V úvodu jsme dokázali proměnit šance, kterými jsme se uklidnili. Pak ovsem přišla fatální chyba, která mohla soupeře nakopnout. Zlomovým bodem byla pak následná proměněná penalta. Nominace: Libor Chvojka, Tomáš Křen, Jiří Mráz.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - J. Douša [-] (46. V. Dziadus [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , A. Pasichnyk [-] (63. D. Kryvorot [-] ) , D. Kalaš [-] , R. Červeňák [-] , M. Haase [-] (46. M. Frnka [-] ) , P. Kutný [-] , V. Danch [-] , J. Pachner [-] (46. O. Cajthaml [-] )

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - F. Šváb [-] , L. Chvojka [-] (73. F. Rotariu [-] ) , P. Packan [-] (70. T. Král [-] ) , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] , J. Novák [-] , V. Bezdička [-] , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (55. I. Lazarevič [-] ) , T. Křen [-]

ŽK: 14. J. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MĚŘIČKA Vojtěch, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Libor Novák
Tip experta: výhra domácích

Souboj o třetí místo vyhraje Union, který je doma silný a Vochov ne poslední dvě kola bez branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích