0:3
(0:2)
19. S. Žák
46. S. Žák (p.)
81. S. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná nepovolila Vochovu výhru a vzala všechny body!


Branky


19. S. Žák , 46. S. Žák (p.) , 81. S. Žák
9

Fotbalové utkání mezi Vochovem a Letnou dopadlo tak, že si hostující tým připsal vítězství 3:0. Letná předvedla skvělý výkon po celý zápas a byla lepší, agresivnější, pohyblivější a rychlejší než jejich soupeř až na malé vyjímky. Vochov se snažil držet krok, ale nedokázal se vyrovnat s tempem a kvalitou hry Letné. Skóre utkání se začalo utvářet již v prvním poločase, kdy Letná dokázala vstřelit dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Letné

První poločas začal aktivní hrou obou týmů, ale postupem času začala Letná přebírat kontrolu nad zápasem. V 19. minutě se hosté dostali do vedení. Stanislav Žák využil přesnou přihrávku a svou střelou nedal brankáři Vochova šanci. Letná tak otevřela skóre utkání a posílila svou pozici na hřišti. Vochov se snažil odpovědět, ale jejich snahy byly zmařeny kvalitní obranou Letné. Navíc, dostala Letná pokutový kop po faulu v pokutovém území. Stanislav Žák se postavil k míči a sebejistě proměnil penaltu, zvyšujíc náskok hostujícího týmu na 2:0. První půle tedy skončila rozdílem dvou branek ku prospěchu hostů.

Poklidné dohrání zápasu na straně hostů

Druhý poločas pokračoval podobným scénářem, s Letnou stále v ofenzívě a Vochovem, který se snažil vyrovnat. Letná si vytvářela šance a ohrožovala branku soupeře, zatímco Vochov bojoval o snížení skóre. Obrana Letné však byla pevná a nedovolila Vochovu vstřelit gól. Až v 81. minutě Letná dokázala vstřelit další branku a Stanislavu Žákovi se podařilo zkompletovat svůj hattrick. Stanislav Žák se opět prosadil a svou střelou do sítě potvrdil svůj skvělý výkon. Letná tak navýšila svůj náskok na 3:0 a zdálo se, že zápas je rozhodnutý. Závěrečné minuty nebyly příliš dramatické a Letná si pohlídala svůj náskok až do konce utkání. Vochov se snažil o počestný úspěch, ale výsledek zůstal nakonec 0:3 ve prospěch Letné.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Po zpackaném výkonu na Rapidu jsme se chtěli v domácím prostředí rozloučit výhrou. Bohužel soupeř nás předčil v rychlosti a agresivitě. Gratulujeme jim k zisku tří bodů.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná: Prozatím nemáme ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - P. Packan [-] (81. J. Rada [-] ) , I. Lazarevič [-] (81. T. Král [-] ) , M. Brousil [-] , J. Kovář [-] , M. Škoda [-] , J. Novák [-] , V. Bezdička [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (66. L. Honzátko [-] ) , T. Křen [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - J. Červenka [-] (61. M. Ježek [-] ) , J. Diviš [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , D. Sýkora [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 46. J. Novák , 66. P. Packan , 87. J. Kovář - 31. D. Máj , 87. M. Rampa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pena Miroslav - SVOBODA Lukáš, SASZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: výhra domácích

Zkušenost proti dravému mládí Letenských. Přesto tým kolem fotbalových Vylety, Bezdičky a dalších zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích