4:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochovu se podařilo přenést po silné Košutce!


Branky


11

Dalším zápasem 21. kola byl střet mezi Vochovem a Košutkou B. Tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří si nechali všechny body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle představila konečný stav utkání

Hlavní rozhodčí utkání Milan Schingler odpískal start a mohlo se začít. Zápas začal lépe pro domácí, kteří do utkání jednoznačně vstoupili lépe. V 12. minutě Tomáš Křen vstřelil první branku utkání na 1:0. Na to navázal v 19. minutě, kdy se mu podařilo skórovat znovu a Vochov rázem vedl 2:0. Silná Košutka se ale nedala a stále se snažila o odpor. Střelec Patrik Vyleta ale v 24. minutě opět navýšil a domácí už vedli 3:0. Čtvrtý úder dodal Václav Bezdička, který poslal domácí do vedení 4:0. První úder hostů přišel v 30. minutě, kdy Tomáš Pečenka, mladík z Košukty, poslal první gól do branky domácích. Při tomto skóre taky skončil první poločas.

Druhá půle začala a vše se zase dalo do pohybu. Košutka potřebovala vyrovnat či nejlépe otočit zápas. Oba kluby si dokázali vytvářet šance, ale nedařilo se jim proměňovat. Košutce se stále nedařilo vstřelit branku a čas se krátil. Do konce zápasu se jim nakonec nepodařilo proměnit jedinou šanci a domácí si tak nechali všechny 3 body doma.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Z naší strany povedené utkání, které nám přineslo tři body s nepříjemným soupeřem, který se nebál hrát.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: O zápase rozhodla první půlhodina utkání, ve které jsme si nechali nasázet hned 4 branky. I když se nám do poločasu podařilo snížit a v druhém poločase jsme se snažili utkání zdramatizovat, naše snaha o zvrat ale byla marná. Soupeř zaslouženě 3 body uhájil a potvrdil svoje postavení v tabulce.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Hlaváč [-] - J. Novák [-] (67. T. Král [-] ) , I. Lazarevič [-] , V. Bezdička [-] , P. Vyleta [-] (46. F. Šváb [-] ) , M. Brousil [-] (63. J. Klečka [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (46. P. Packan [-] ) , Z. Hackr [-] , T. Křen [-] , M. Škoda [-] (46. L. Honzátko [-] )

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - V. Sirotek [-] , P. Sobotka [-] , J. Pečenka [-] , D. Adam [-] , Z. Hladík [-] (46. M. Langmajer [-] ) , L. Kovařík [-] , T. Pečenka [-] , S. Tázler [-] , J. Chaloupka [-] , M. Vokáč [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schingler Milan - DUŠEK Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra hostů

Košutka je v dobré formě, zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích