Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:30

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov potvrdil výhru v domácím prostředí a nechal si všechny 3 body doma!


Branky


11

Dalším zápasem 18. kola byl střet mezi Vochovem a VS Plzeň. Tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří si nechali všechny 3 body doma a hosté tak odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla o tom, kdo vyhraje

Hlavní rozhodčí utkání Vojtěch Měřička odpískal start tohoto střetu. Na zápas se přišlo podívat 69 diváků a rozhodně se těšili na to, co je čeká. Domácí vstoupili do utkání lépe, což potvrdil Viktor Vilímek, který svou skvěle umístěnou střelou poslal doomácí do vedení už v 9. minutě. Po této brance následoval Jan Kovář, který v 17. minutě zajistil dvoubrankové vedení 2:0. Domácím se hrálo lépe a potvrdil to před odchodem do kabin, v 42. minutě, Tomáš Křen, který svou střelou zajistil vedení 3:0. Hosté tedy odešli do kabin s prázdnou i přes to, že měli spoustu šancí, které neproměnili.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Druhá půle začala a úkol hostů byl jasný. Otočit či srovnat stav. To se jim ale dlouho nedařilo i přes zajímavé šance, které se naskytli. V 71. minutě ale David Dmitrovič dal naději na srovnání svou střelou a hosté tak dostali motivaci. Skóre se mohlo ještě velmi zdramatizovat, protože ke konci utkání měli hosté k dispozici pokutový kop, který ale brankář domácích Jiří Mráz chytil a ujistil tak domácí o výhře. Výhru potvrdil Tomáš Křen, který svou druhou brankou v 90. minutě zajistil konečné skóre 4:1 pro domácí. Zápas sledovalo 69 diváků.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: S výsledkem jsme spokojeni. I když to byly nervy. Hosté mohli zápas zdramatizovat pokutovým kopem, ale nakonec jsme to s jistotou zvládli a za 3 body jsme rádi.

TJ Vodní stavby Plzeň
Pavel Kůrka, trenér: Bohužel jsme nedokázali proměnit šance a soupeř v podstatě využil vše, co měl.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - J. Novák [-] , J. Klečka [-] (68. J. Rada [-] ) , M. Brousil [-] , J. Kovář [-] (85. F. Rotariu [-] ) , R. Mašek [-] , V. Vilímek [-] (46. I. Lazarevič [-] ) , Z. Hackr [-] , L. Honzátko [-] (85. T. Král [-] ) , T. Křen [-] , M. Škoda [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - M. Novák [-] (46. M. Ryba [-] ) , F. Roskovec [-] , Z. Wočadlo [-] (46. F. Mareš [-] ) - V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Klouda [-] (63. P. Masař [-] ) , M. Pytlík [-] , M. Lochman [-] (68. M. Mařík [-] ) - J. Haišman [-] , D. Dmitrovič [-] (75. T. Rohlík [-] )

ŽK: 33. Z. Hackr , 76. J. Novák - 26. J. Feřstek . ČK: 91. J. Feřstek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - MAREŠ Martin, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Holík
Tip experta: výhra domácích

Proti Vodním Stavbám jsem hrál a vyhráli jsme 8:0. Nevím v jaké jsou teď formě, ale Vochov by měl zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů