1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 12:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 6. kola skončila remízou! Napínavý zápas až do konce


Branky


9

Před prvním jarním kolem nás čekala dohrávka 6. kola mezi Vochovem a Ledcemi. Napínavý zápas, gólové šance, fantastické individuální výkony a spoustu dalšího na vás čeká v tomto nabitém článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, žádný gól

Zápas se už od samotného začátku začal vyvíjet napínavě. Vochov i Ledce měly své šance, které se ale nepodařilo proměňovat. Je třeba vyzdvihnout výkon brankáře Vochova Jiřího Mráze, který v bráně doslova čaroval a mnohokrát podržel svůj tým. Též jeho spoluhráči mohou ocenit to, jak si postavil svou bránu. Nejednou se míč odrazil od tyče daleko od Vochovské brány.

Napínavý vývoj osvěžily góly

Hlavní rozhodčí zápasu Jan Šašek zahájil 2. poločas utkání. 2. dějství začalo napínavě a prvnímu se podařilo dostat míč za čárovou lajnu Tomáši Havránkovi. Po nádherném stříleném centru z pravé strany nedal brankáři Vochova šanci a s přehledem uklidil míč do branky. Vochov odpověděl poměrně brzy a v 65. minutě utkání využil Patrik Vyleta svou sílu a rychlost a jako jediný prostřelil brankáře Lukáše Ulče. Též je třeba vyzvednout výkon Adama Pokorného a Tomáše Křena, kteří sváděli neskutečně náročné souboje, které by ocenil nejeden fotbalový fanoušek. Napínavý zápas se obešel bez jakýkoliv nesportovních gest, zákeřností a naschválů. Skóre po ukončení zápasu činilo 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Pocity mám hezky smíšené. V prvním poločase byly Ledce na střely nebezpečnější a i držely více míč na noze, ale ve druhém dějství si dovolím tvrdit, že jsme byli lepším celkem a daleko nebezpečnějším. Kdybychom ve finální fázi zachovali více klidu, mohli bychom si odvážet všechny body domů. S remízou musí být spokojeny oba celky.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Jsem rád, na naší straně nedošlo k nějakému zranění. Týmu Vochova děkuji za hru bez zákeřností, hádek či nějakých naschválů, které můžeme v okresních soutěžích někdy vidět. Nesmíme také opomenout výkon rozhodčích, kteří utkání zvládli a já jim za jejich odvedenou práci děkuji.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - P. Vyleta [-] , J. Rada [-] , M. Brousil [-] , F. Šváb [-] , R. Mašek [-] , M. Škoda [-] , T. Křen [-] , V. Vilímek [-] (75. I. Lazarevič [-] ) , Z. Hackr [-] , J. Novák [-] (21. J. Klečka [-] )

FK Ledce
L. Ulč [-] - K. Helma [-] , T. Havránek [-] , A. Pašek [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] , A. Pokorný [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , T. Fiedler [-] , O. Tupý [-]

ŽK: 49. J. Klečka - 46. K. Helma .
Místo: UMT H.Bříza. Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - KULI Karel, DUŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích