Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání favoritů soutěže vyznělo lépe pro Horní Cerekev


Branky


10. L. Houdek , 32. L. Suchý , 43. M. Šimák , 82. P. Maďar (vl.) , 86. P. Benda , 90. P. Benda - 23. J. Holenda , 35. J. Holenda , 40. P. Huňáček , 78. J. Holenda
15

Ke šlágru 8. kola nastoupili při nedělním slunečném odpoledni fotbalisté Horní Cerekve proti rezervnímu týmu Speřic. Hned od úvodních minut bylo patrné, že proti sobě nastoupila mužstva okupující vrchní příčky tabulky. Hrál se pohledný fotbal ve vysokém tempu s velkým počtem šancí na obou stranách. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle napínavého utkání skončila remízou

V 10. minutě vyslal domácí Benda do úniku Houdka, který nejprve pláchl všem obráncům a poté otevřel skóre zápasu. Ve 23. minutě vystihl rozehrávku domácích speřický Holenda a po samostatném nájezdu srovnal na 1:1. O 10 minut později si Suchého pobídku do vápna srazil hostující stoper Štěpánek nešťastně do vlastní sítě. Za další tři minuty bylo opět srovnáno. Z přímého kopu z hranice velkého vápna se trefil opět Holenda a o pár minut později otočil skóre na 3:2 pro hosty důrazný Huňáček. Horní Cerekev nečekala s odpovědí dlouho, a ještě před poločasem se dočkala vyrovnání. Na útočný výlet se vydal stoper Šimák, narazil si s Bendou a poté uklidil míč k levé tyči Maďarovi brány. 

Vítězství stvrdili domácí ve druhém poločase

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva ve stejném tempu jako do poločasu prvního. K vidění byla opět spousta šancí a zajímavých akcí na jedné či druhé straně. Po jednom ze závarů speřických se nejprve dvakrát vyznamenal skvělými zákroky brankář Chadim, ale vzápětí povalil na hranici malého vápna obránce Havel hostujícího Holendu, a i přes protesty domácích nařídil sudí Obranec pokutový kop. K tomu se postavil Štěpánek, který svou střelu nasměroval pěkně do dolního rohu branky, ale gólman Chadim tygřím skokem penaltu zlikvidoval. V 78. minutě se k přímému volnému kopu postavil střelec Holenda, krásnou ranou zhruba z 25 metrů nedal domácímu brankáři šanci a změnil tak skóre na 3:4. Horní Cerekev v tuto chvíli neměla na co čekat a vrhla všechny své síly do útočného snažení. To se vyplatilo hned o 4 minuty později, kdy po centru z levé strany vypadl nejprve míč z rukou vyběhnuvšího Maďara, který do něj následně napálil dezorientovaný obránce a balón po odrazu skončil až v hostující síti. V 86. minutě pak našel dlouhým pasem Šimák Bendu a ten otočil vývoj zápasu na 5:4 pro domácí. Na řadě teď byly Speřice, kterým ovšem na vyrovnání už moc času nezbývalo. Místo vyrovnání ovšem znovu inkasovaly z kopačky kanonýra Bendy, který po Kůtově přistrčení uzavřel účet zápasu na konečných 6:4.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Brada (hráč SK Horní Cerekev): Po utkání plném zvratů nakonec všechny body zůstávají doma, za což jsme velice šťastní. Strhující zápas hraný před četným publikem musel všechny přihlížející zvedat z laviček až do samého závěru.

TJ Dálnice Speřice B
Jiří Menšík (trenér TJ Dálnice Speřice B): V Cerekvi jsme hráli více než vyrovnaný zápas. Vynikající výkon podal Jiří Holenda ml., který si připsal hattrick. Bohužel jsme si zápas prohráli sami našimi fatálními chybami a tak odjíždíme bez bodů. (zdroj: sperice.cz)



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Benda [-] , J. Serbus [-] , J. Havel [-] , L. Houdek [-] , L. Suchý [-] (46. M. Kubík [-] ) , M. Kůta [-] , M. Brada [-] , P. Chadim [-] (72. J. Plachý [-] ) , M. Šimák [-] , A. Bečica [-]

TJ Dálnice Speřice B
P. Maďar [-] - P. Šíma [-] , M. Štěpánek [-] , V. Zach [-] (67. M. Linhart [-] ) - M. Mareš [-] (46. D. Moravec [-] ) , M. Fejt [-] , P. Nápravník [-] , J. Holenda [-] , P. Pech [-] , J. Merunka [-] - P. Huňáček [-] (46. P. Jiřík [-] )

ŽK: 55. A. Bečica .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - OŠANEC Jan (N), LINHART Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Velmi zajímavý zápas a šlágr kola. Tu si netroufám tipovat vítěze, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zřejmě zápas podzimu, u Speřic záleží, zda přijedou posilněni z A týmu, ale i tak si myslím že domácí svojí nadstandardní kvalitou by zápas měli doma zvládnout. Benda přidá určitě 1-2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích