V. Šmíd 14.
T. Jírů 20. (p.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný výsledek rozhodl hostující Kutílek


Branky


14. V. Šmíd , 20. T. Jírů (p.) - 11. R. Měkuta , 31. P. Macháček , 60. P. Kutílek
14

V 6. kole Ústrašín hostil na svém hřišti Slovan Kamenici nad Lipou. Domácím se v podzimní části ještě nezadařilo zvítězit, zato hosté v podzimní části vyhráli již po čtvrté a posunuli se na třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho neproměněných šancí se vyskytlo na obou polovinách hřiště

Zápas přinesl řadu zajímavých akcí a diváci se měli na co dívat. V úvodu zápasu Kamenice pokazila rozehrávku a domácí měli hned zajímavou příležitost, která skončila vedle branky. Poté si mohl dát vlastní branku hostující Tetiva, ale brankář Mifka vytáhl míč nad branku. Míče se znovu ujali hosté. Joza pálil po kombinaci vedle. Prakticky vzápětí rozjeli hosté akci po pravé straně a následnou přihrávku, zakončil ve vápně útočník hostů Měkuta a poslal svůj tým do vedení. To nevydrželo dlouho, jelikož domácí Šmíd vzápětí zakončil do šibenice. Následně mohl vrátit vedení na stranu hostů Jačo, avšak Rohovec zasáhl. V devatenácté minutě zahrávali domácí rohový kop. Letící míč zasáhl rukou ve vápně Měkuta a domácí dostali možnost pokutového kopu. Jírů poslal míč nechytatelně pod břevno a domácí šli do vedení. Hosté se snažili o vyrovnání a dvě možnosti skončili mimo branku. Vyrovnání pak obstaral hostující kapitán Macháček, jehož hlavička zapadla k pravé tyčce. Chvíli na to pak trefil po pěkné kombinaci Joza tyč. Na druhé straně pak Kamenice ztratila balón a domácí šli do rychlého brejku, který zakončil domácí útočník do brankáře Mifky. V závěru poločasu byli blíž ke gólu hosté, ale skóre nakonec zůstalo vyrovnané.

Slovan ovládl druhou půli a svou bojovností vyhrál

Ve druhém poločase Kamenice hrozila z postupného útoku. Domácí preferovali spíše standartní situace. Do vedení šli nakonec hosté, když nedorozumění v domácí obraně využil útočník Kutílek, který poslal Kamenici do vedení. Šance na zvýšení se opět vyskytla u hostů, ale v zakončení se spíš trápili. Domácí měli několik standartních situací, ale Mifka v bráně dokázal míče pochytat či povyrážet mimo vápno. V poslední desetiminutovce dala Kamenice branku, která ale pro faul na Rohovce neplatila. Domácí se do šance již nedostali a ani hosté další branku nepřidali. V zápase solidní úrovně, tak nakonec brali tři body hosté ze Slovanu Kamenice nad Lipou.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Byl to vcelku zajímavý zápas. Domácí zahráli dobře a tři body nám nedali zadarmo. Kdyby takto hrál Ústrašín furt, tak by rozhodně neměl v tabulce pouze bod. Brácha v dresu domácích asi dobře připravil Ústrašín na nás. My jsme ale zápas také odmakali a výhra byla zasloužená. Škoda, že jsme nešli v průběhu zápasu, do dvoubrankového vedení, to by se nám hrálo lépe.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Poberezhnyk [-] (83. A. Baziuk [-] ) , J. Morava [-] , V. Šmíd [-] , T. Jírů [-] (77. S. Hrbek [-] ) , O. Hisem [-] , I. Fliak [-] (71. T. Křech [-] ) , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , P. Mareš [-] , D. Macháček [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - L. Hadač [-] , J. Houser [-] , J. Tětiva [-] - J. Ira [-] (90. V. Filípek [-] ) , Š. Jačo [-] , O. Vacovský [-] (62. J. Hojer [-] ) , P. Macháček [-] (90. M. Vitků [-] ) - O. Joza [-] , R. Měkuta [-] (46. P. Kutílek [-] ) - P. Klusáček [-]

ŽK: 56. I. Fliak - 19. R. Měkuta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reich Milan - VRÁTNÝ Josef (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Daniel Kudrnáč
Tip experta: výhra hostů

Ústrašín ještě letos nevyhrál, bude to mít těžké s Kamenicí, vidím to na výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jednoznačná záležitost pro hosty kteří si dojedou pro tři body. Tipuji vítězství hostů minimálně o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů