Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si vítězství vybojovali v prvním poločase


Branky


9

V 5. kole se v Jiřicích odehrál duel mezi domácím A-týmem a SK Horní Cerekev. Jednalo se o utkání týmů z obou pólů tabulky, zatímco hosté se vyhřívají v první trojici, domácí naopak patří ke třem týmům, kteří uzavírají pořadí okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy pro Jiřické, hosté dominovali

Úvod utkání si vzali na starost hosté. Již v 6. minutě se prosadil velezkušený útočník Pavel Benda, který si sám poradil s jiřickou obranou a zajistil svému týmu rychlé vedení. Neuplynuly ani dvě minuty a gól padl znovu, tentokrát se do jiřické branky trefil Jakub Havel. Aktivita hostů se projevovala každou minutou zápasu. V 15. minutě se z téměř 30m z úhlu hřiště trefil na zadní tyč Štěpán Filsoch. Ještě před poločasovou přestávkou se opět po sólové akci prosadil Pavel Benda. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:4 pro hosty. 

 

Druhých 45 minut přece jen přineslo radost domácím fanouškům

Do druhého dějství vkročili lépe domácí, chtěli zmírnit hrozivý výsledek nebo ještě lépe vyválčit nějaké body. To se jim však dlouho nedařilo, hosté kontrolovali hru a nepouštěli Jiřice na dostřel. To se změnilo až v 77. minutě, kdy se po centru z křídelního prostoru trefil Vladislav Zach. Poslední slovo k výsledku utkání si vzal domácí Romanovský, když v 90. minutě uzavřel na konečných 2:4. 



Sestavy


SK Jiřice
R. Romanovský [-] - P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] , M. Sadský [-] , F. Krpálek [-] (78. J. Mihulka [-] ) , M. Jelínek [-] (45. J. Řezáč [-] ) , P. Novák [-] , V. Zach [-] , V. Křepinský [-] (46. J. Plaček [-] ) , D. Vincenc [-] , M. Jirků [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , Š. Filsoch [-] , M. Brada [-] , J. Havel [-] , P. Benda [-] , L. Suchý [-] (65. J. Šimek [-] ) , P. Chadim [-] (75. J. Plachý [-] ) , M. Šimák [-] , A. Bečica [-] , M. Kůta [-]

ŽK: 21. P. Příhoda - 63. J. Serbus , 72. L. Chadim , 80. M. Šimák , 88. A. Bečica .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SOUČEK Libor - SADSKÝ Stanislav (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jiřice jsou na domácím hřišti nebezpečným týmem. V týmu mají několik nebezpečných hráčů směrem dopředu. Hosté ale mají pro letošní sezonu dobrý kádr a jsou pro mě hlavním favoritem soutěže. Cerekev si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Hosté jsou adepti na postup do B.třídy. V Jiřích vyhrají minimálně o dvě branky.