EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 18.9.2022

0

Expertem 5. kola OP Pelhřimov je Patrik Macháček z Kamenice nad Lipou. Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Patrik Macháček

Záložník a kapitán týmu Slovan Kamenice nad Lipou B, který se momentálně nachází na 4. místě tabulky. Jestli bude Patrik v tipování úspěšný se dozvíme nadcházející víkend!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Pacov obměnil trochu kádr v mužích. Celkově se jim tam fotbal zvedá. Nejenom z toho důvodu, nás nečeká jednoduchý zápas. My se budeme snažit hrát náš fotbal abychom potěšili fanoušky. Cílem bude si doma připsat tři body.

Tip experta: 2 11 - 0 - 89 %
Komentář experta:

Jiřice jsou na domácím hřišti nebezpečným týmem. V týmu mají několik nebezpečných hráčů směrem dopředu. Hosté ale mají pro letošní sezonu dobrý kádr a jsou pro mě hlavním favoritem soutěže. Cerekev si odveze tři body.

Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
Komentář experta:

Střetnou se týmy využívající ve své hře standartní situace, ze kterých jsou nebezpeční. Celkově by se mělo jednat o bojovné utkání. Uvidí se, jak se týmy sejdou a kdo z nich dá první branku. Zkusím těsnou výhru domácích.

Tip experta: 1 78 - 22 - 0 %
Komentář experta:

Ústrašín letos postrádá několik hráčů z předchozích sezon a je to na nich zatím znát. Žirovnice zakomponovala do svého týmu, několik mladých hráčů a to nakonec rozhodne. Domácí těsně vyhrají.

Tip experta: 1 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Domácí letos postrádají Štefla a Nowáka, kteří odešli do Pacova. Také Paclík, zatím nehraje a to je citelné oslabení. Čejov odstartoval parádně do soutěže. Má ve svém kádru několik dobrých hráčů a dokážou také přitvrdit hru. Očekávám zajímavé utkání, na které se možná dojedu podívat. Domácí nakonec po boji vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 5
2. Patrik Macháček 4
3. Tomáš Doležal 4
4. Tomáš Obranec 3
5. David Pastor 3
6. Radek Přivratský 3
7. skhc skhc 3
8. Radek Hruška 3
9. Matěj Šimák 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.