2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 15:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice si z Čejova přivezla první bod


Branky


9

V rámci 3. kola Poutník ligy se na hřišti v Čejově potkal domácí Sokol s hostujícím Tatranem Červená Řečice. Domácí nově postoupivší do letošního ročníku Poutník Ligy se po dvou kolech mohli pyšnit plným bodovým ziskem, hosté si z úvodních svých dvou duelů letošní sezóny odnesli vždy debakl. Od prvních minut byl zápas plný emocí a osobních soubojů, rozhodčí Burza měl plné ruce práce. Domácí se v první půli dostali do vedení, ve kterém je držela pevná obrana v čele s brankářem Matějkou. Druhá půle nabídla obrat a zvýšenou aktivitu ze strany hostů. Nakonec však domácí dokázali vyrovnat a obě mužstva odešla ze zápasu s bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov poslal do vedení Rážek

Už od prvních minut bylo jasné, že zápas bude spíš bojovný než fotbalový. Ve hře bylo vidět plno nepřesností a osobních soubojů, hra byla často přerušovaná. První velkou možnost k odskoku do vedení měl hostující Tatran. Exekuce přímého kopu z hranice velkého vápna se ujal Obranec, pěkně umístěnou střelu však dokázal vynikajícím zákrokem zneškodnit domácí brankář Radek Matějka. Domácí hrozili především z dlouhých míčů, které však dokázala hostující obrana pohlídat. Do vedení přece jen šli domácí. Hostujícího obránce dokázal v souboji přehlavičkovat domácí kanonýr Dominik Rážek, který usměrnil míč hlavou do sítě hostů a poslal domácí celek do vedení. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Sokol.

Obrat Tatranu, zbytečná vyrovnávací trefa

Do druhého poločasu přeci jen vstoupil aktivněji hostující Tatran a už po 12-ti minutách bylo srovnáno. Nepříjemnou přízemní střelu Matějka jen vyrazil před sebe a Tomáš Obranec uklidil míč do branky domácích. Hosté začínali mít více ze hry. Rána Obrance po zahrání přímého kopu jen těsně minula branku domácích. I Čejov však hrozil. Jenže s dlouhými nákopy za obranu hostů si Tatran dokázal poradit. Největší šanci poslat domácí do vedení měl kanonýr Rážek, který šel ze strany zcela sám na hostujícího brankáře Brázdu, ten skvělým zákrokem dokázal šanci zneškodnit a obránci Tatranu uklidili míč do bezpečí. Poslední desetiminutovka nabídla velmi zajímavou podívanou. V 81.minutě dokázal hosty po závaru ve vápně domácích poslat do vedení pěknou bombou Plachý. Vedení Tatranu vydrželo, ale jen pramalou chvilku. Slabší chvilku si v ne moc vhodný čas vybral brankář hostů Brázda, který chybně odhadl míč letící do jeho vápna a v souboji s Žáčkem byl pozdě, Žáček tak srovnal stav utkání. Domácí poté cítili šanci překlopit zápas na svoji stranu a zatápěli obraně hostů. Velikou možnost měl krátce před závěrečným hvizdem Urban, ten však z otočky nastřelil tyč a jen šťastný odraz zachránil hosty. 



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - J. Hložek [-] (46. A. Apiján [-] ) , M. Urban [-] , P. Doubek [-] , E. Nerhesh [-] , D. Rážek [-] , J. Žáček [-] , T. Doležal [-] , P. Moravec [-] , L. Moravec [-] , O. Beneš [-] (75. A. Romaniuk [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Obranec [-] , V. Pulda [-] (56. O. Plachý [-] ) , O. Kubíček [-] , J. Duchan [-] (78. S. Sabriev [-] ) , A. Sabriev [-] (56. D. Roubal [-] ) , D. Krajhanzl [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Dýnek [-] , J. Markvart [-] , Z. Káva [-]

ŽK: 17. L. Moravec , 18. M. Urban , 26. O. Beneš , 62. T. Doležal , 78. D. Rážek - 20. A. Sabriev , 42. J. Duchan , 52. L. Chvalkovský , 62. D. Krajhanzl .
Místo: Čejov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burza Milan - MARŠÍK Jaroslav (N), STAŠÁK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Hovorka

Expert: Ondřej Pražák
Tip experta: výhra domácích

Čejov také ještě neztratil body, tak si myslím, že bude pokračovat v sérii neporazitelnosti.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Čejov doma nezaváhá a trápící se hosty porazí. Navíc pokud hosté nebudou kompletní, odvezou si další debakl.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích