1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Cerekev si zaslouženě odvezla tři body


Branky


13. D. Kudrnáč - 10. P. Benda , 20. J. Serbus , 48. M. Kůta , 52. J. Serbus , 55. J. Kasal
9

Ve 3. kole Obrataň hostila na své půdě Horní Cerekev. Obrataň v minulém kole remizovala 2:2 a Horní Cerekev podlehla Čejovu 1:2. Horní Cerekev si odváží tři body a odčinila tak svou minulou prohru. Ve 4. kole se Obrataň utká s dosavadním překvapením soutěže - Čejovem. Horní Cerekev bude hostit Černovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části utkání drželi domácí s běhavým soupeřem krok

3. kolo se odehrál duel na obrataňské půdě mezi domácí Obrataní a Horní Cerekví. Domácí mají za sebou remízu z minulého kola a hosté prohru na domácí půdě. Úvod zápasu začaly oba týmy aktivně, již v prvních minutách byly k vidění pěkné střely. Vedení se ujali hosté v 10. minutě po střele z velkého vápna, které se ujal Benda. Tři minuty nato se prosadil D. Kudrnáč po nahrávce spoluhráče a srovnal tak na 1:1. Horní Cerekev byla aktivnější a odhodlána svou prohru z minulého kola odčinit a jejich aktivita probouzela v domácích nervozitu. Ve 20. minutě se hlavou po centru prosadil cerekvický Serbus. Poté se hra vyrovnala a také Obrataň měla šance na zkorigování výsledku, které však neproměnila.

 

Druhý poločas ovládla Cerekev

Druhou půli se hosté prosadili třikrát během deseti minut. Hned 3 minuty po poločasové přestávce udeřil po brejku Kůta, když se hostující hráči vyhnuli ofsajdové pasti. Góly hlavičkou to byla dnešní zápas parketa nestárnoucího Jaroslava Serbuse, jenž se v 52. minutě po rohovém kopu opět prosadil. Poslední branku hostů vstřelil po nedorozumění obrany domácích s gólmanem do prázdné branky Kasal. Šancí do konce zápasu proběhlo spousta, žádné však už nezměnily stav utkání.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - O. Pražák [-] , M. Kudrnáč [-] , J. Přibyl [-] , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] (60. M. Plášil [-] ) , J. Pavelec [-] , R. Doležal [-] (46. L. Melichar [-] ) , P. Fišer [-] , P. Kudrnáč [-] (55. M. Vlach [-] ) , L. Menšík [-] (65. A. Pařil [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Serbus [-] , L. Houdek [-] (80. V. Hrdina [-] ) , M. Brada [-] , J. Havel [-] , P. Benda [-] , M. Kůta [-] , P. Chadim [-] (72. J. Plachý [-] ) , M. Šimák [-] , J. Kasal [-] (84. H. Novák [-] ) , A. Bečica [-]

ŽK: 35. O. Pražák , 64. P. Fišer , 66. M. Kudrnáč - 13. M. Brada , 34. M. Šimák , 70. A. Bečica .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Hovorka

Expert: Ondřej Pražák
Tip experta: remíza

Horní Cerekev má dobře našlápnuto, ale my budeme hrát doma a nedáme jim body jen tak zadarmo.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Obrataň se letos nejeví zle ale hosté budou chtít odčinit domácí prohru s Čejovem.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů