4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 15:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka po aktivním zápase získala všechny body!


Branky


18. L. Kovařík , 45. M. Šoltys (vl.) , 57. D. Adam , 58. T. Pečenka - 17. M. Švehla , 40. J. Kohout , 70. J. Eliášek
10

Mezi další zápasy 26. kola patřil střet Košutky a Lhoty B. Tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli o jedinou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý začátek

Zápas byl připraven a mohlo se začít. Od začátku vše naznačovalo tomu, že utkání bude vyrovnané a takové také bylo. V 17. minutě padla první branka, která byla na straně hostů. Trefil se Martin Švehla a Lhota tak vedla 0:1. O minutu později ale rychle odpověděl Libor Kovařík, který v 18. minutě vyrovnal na 1:1. Zápas se dál vyvíjel velmi vyrovnaně a šance byli na obou stranách. Po dlouhé prodlevě bez branky se prosadil Jakub Kohout a v 40. minutě vrátil vedení Lhotě. O 5 minut si ale Miloslav Šoltys vstřelil vlastní branku a to znamenalo vyrovnání. Stav první půle se tedy v 45. minutě změnil na 2:2.

Výhra o branku

Druhá půle začala lépe pro hráče Košutky. Po lehce napínavém startu Košutka šla do vedení. V 57. minutě se o to postaral Dominik Adam, díky kterému Košutka vedla 3:2. Košutce vedení nestačilo a v 58. minutě zvýšil díky jeho střele na 4:2 mladý Tomáš Pečenka. Lhota se dostala do špatné situace. Musela vstřelit branku, aby měla šanci na srovnání. Tato branka přišla a v 70. minutě Jiří Eliášek snížil na 4:3. Koncovka utkání byla velmi zajímavá. Oba týmy se snažili o urvání každé akce a chtěli vstřelit další branku. Nakonec už ale žádná branka nespadla a Košutka si na domácí půdě vybojovala 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Košutka: Prozatím nemáme ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: V sobotní zápas nebyl z naší stěny příliš dobrý dvakrát jsme se dostali do vedení, o ktere jsme vždy brzy přišli. Ve druhé půli pak soupeř potrestal naše chyby a dostal se do vedení, které jsme i přes velký závěrečný tlak nedokázali smazat.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
J. Vítek [-] - J. Škovran [-] , P. Macht [-] , V. Kučera [-] , L. Kovařík [-] , D. Král [-] , J. Lhoták [-] , V. Sirotek [-] (55. T. Valíček [-] ) , T. Pečenka [-] , J. Pečenka [-] (66. P. Sobotka [-] ) , D. Adam [-]

TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - P. Dostal [-] (46. D. Nguyen [-] ) , J. Adlt [-] (46. J. Eliášek [-] ) , M. Švehla [-] (55. J. Humeník [-] ) , M. Šoltys [-] , V. Sulek [-] , J. Kohout [-] (62. Z. Paul [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (62. M. Čoupek [-] ) , V. Bartovanec [-] , J. Švík [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRAČMER Marek - JEŽEK Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Libor Novák
Tip experta: výhra hostů

Budeme chtít vyhrát a potvrdit šesté místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza