3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec nezaváhal ani proti Rapidu a všechny body si obhájil!


Branky


6. J. Ledvina , 24. J. Ledvina , 55. J. Ledvina (p.) - 37. J. Holík
9

V sobotu se odehrálo fotbalové utkání mezi Starým Plzencem a Rapidem, které skončilo vítězstvím domácího týmu se skóre 3:1. Celý zápas byl ve znamení převahy domácího týmu, který si vytvořil mnohem více šancí než hosté. Nicméně, i přes tuto výraznou převahu, Starý Plzenec se potýkal se špatnou produktivitou a zakončováním, což zabránilo ještě většímu rozdílu ve skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

První poločas začal nadějně pro domácí tým, který hned v 6. minutě získal vedení. Po krásné akci se do sítě Rapidu trefil Jan Ledvina. Domácí hráči pokračovali v aktivní hře a vyvíjeli stálý tlak na obranu soupeře. Rapid se snažil držet obranný blok, ale nedokázal vytvořit si mnoho šancí. Ve 24. minutě se Jan Ledvina opět dostal do střeleckého seznamu. Prosadil se a zdvojnásobil vedení Starého Plzence. Bylo zřejmé, že domácí tým má plnou kontrolu nad hrou a hosté se těžce dostávali k vyloženým příležitostem. Rapid však ukázal, že i přes nepříznivý stav se nevzdává. V 37. minutě se Jan Holík dostal na konci rychlého protiútoku a přesnou střelou snížil na 2:1. Tento gól nabídl hostům naději na otočení zápasu, ale jejich úsilí zůstalo omezené.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Domácí tým neustále hrozil a Rapid měl problémy s držením kroku. V 55. minutě byl Starý Plzenec odměněn penaltou poté, co byl jeden z jejich hráčů sražen v pokutovém území. Jan Ledvina se postavil k exekuci a bezpečně proměnil a zajistil si hattrick. Po třetím gólu domácích se Rapid pokoušel o návrat do zápasu, ale jejich snaha byla brzy utlumena. Starý Plzenec si udržoval vedení a aktivně bránil svou branku. Hosté nedokázali vytvořit dostatečný tlak na obranu domácího týmu a jejich snahy o vyrovnání zůstaly neúspěšné. Na konci zápasu se Starý Plzenec radoval z vítězství 3:1. I když si vytvořili mnoho šancí a měli převahu po celý zápas, jejich nedostatečná produktivita jim zabránila dosáhnout ještě vyššího skóre. Nicméně, tři body jsou pro ně samozřejmé a tým může být spokojený s výkonem, který předvedl.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Čekal jsem, že Rapid přijede s otočným otevřeným fotbalem, ale to se nestvrdilo. Hráli ze zabezpečené obrany, ale i přesto jsme si vypracovali velké množství šancí. Vše bohužel končilo na naší dlouhodobé slabosti a tou je velmi nízká produktivita.

SK Rapid Plzeň B
Rapid: Zatím nemáme ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Seman [-] , J. Švéda [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] (53. J. Sedlák [-] ) , R. Vávro [-] , J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (76. J. Menčík [-] ) , J. Vlček [-] , T. Pata [-]

SK Rapid Plzeň B
F. Marek [-] , M. Lepič [-] (46. Š. Fikrle [-] ) , F. Hrubý [-] (60. J. Vítek [-] ) , O. Hirman [-] , J. Holík [-] , D. Pešek [-] (46. J. Šilhavý [-] ) , M. Novák [-] , P. Zikmund [-] , M. Klimeš [-] , J. Hlaváč [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 55. M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - ŠAŠEK Jan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Pavel Nový
Tip experta: remíza

Zápasu se bohužel nezúčastním, jelikož jedu s áčkem do Radnic. Kluky nečeká v Plzenci nic lehkého, nicméně doufám, že bod urvou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích