2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště na domácím hřišti umí


Branky


12

Plzeňský Okresní přebor nabídl v sobotu pouze jedno utkání. V něm se představilo domácí Hradiště, které si hraje v klidném středu tabulky a hostující Vodní Stavby. Ty se celou sezónu drží v sestupovém pásmu a sobotní podvečer na tom nic nezměnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hru z kopce domácí dvakrát využili

Hřiště v Hradišti je specifické svým náklonem, je tedy velký rozdíl útočit do kopce nebo z kopce. První poločas byla výhoda vyššího postavení na domácí straně a ti ji dokázali využít.Zápas začal tak, jak se k úrovni soutěže sluší a patří. Chaotickým nakopáváním s velkým množstvím soubojů. Vodníci si vypracovali několik slibných šancí, ale všechny ztroskotaly na špatné finální přihrávce nebo nedostatečném zakončení. V desáté minutě se domácí z nenápadné akce mohli radovat. Jednoduchý nákop přeletěl hostující obranu, za kterou se vřítil Krliš, udělal dlouhou kličku brankáři a zakončil do prázdné brány. 1:0. Obraz hry vypadal stále stejně. Bojovnější domácí mužstvo získávalo ve středu pole většinu odražených míčů. Následně přicházel nákop na z kopce rozběhnutého útočníka. Hostům chybělo vše potřebné ke vstřelení branky. Bojovnost, nápaditost a souhra.Když se pak po rohu hlavou prosadil Pytlík, jediný vysoký hráč v řadách Hradiště, šli domácí do poločasové přestávky velmi spokojeni. 2:0. 

Odevzdaný výkon hostů na body nemohl stačit

Druhá polovina zápasu se nesla ve stejném tempu jako ta první. Hosté nedokázali nic vytěžit ani z vyššího postavení. Hráči Hradiště byli běhavější, důraznější a byla z nich vidět touha dotáhnout zápas do vítězného konce. Naopak, pro nestranného diváka nepochopitelně, zachraňující se hosté hráli téměř bez zájmu, nápadu a obětavosti. Během druhého poločasu nebyly Vodní Stavby schopné alespoň prověřit domácího brankáře, který si tak ze zápasu odnesl poměrně jednoduché čisté konto. Hráči Hradiště závě v poklidu kontrolovali, a tak zápas skončil 2:0 pro domácí. Hradiště si vítězstvím pojistilo poklidné šesté místo a může dohrávat zbytek sezóny bez starostí. Příští zápas zavítá na hřiště Ledců. Vodní Stavby se nejsou schopny odpoutat od spodku tabulky a jejich pozice je stále kritická. Týmy bojující o přežití by se měly prezentovat alespoň zarputilostí, zájmem a bojovností. To diváci ve hře Vodníků nenajdou. Následující zápas s Liticemi napoví, jak pro plzeňský tým skončí sezóna.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Hradiště: Prozatím nemáme ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Domácí tým kontroloval průběh celého zápasu. My jsme na bránu vystřelili jednou a ještě k tomu doprostřed. Nejsme schopni si vypracovat pořádnou šanci, a když už se to povede, nemáme kvalitní zakončení. Zápas s Liticemi musíme bezpodmínečně urvat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - H. Vladimír [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , K. Dendis [-] (65. M. Furár [-] ) - V. Krušina [-] , V. Tulačka [-] , T. Beránek [-] (86. M. Pikurovskyi [-] ) , J. Kačena [-] - V. Přibáň [-] (46. N. Bilunyk [-] ) , V. Krliš [-] -

TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - F. Mareš [-] , F. Roskovec [-] , M. Ryba [-] - V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] , M. Mařík [-] (80. T. Rohlík [-] ) , M. Lochman [-] (80. D. Pinc [-] ) - D. Dmitrovič [-] (73. R. Dlabal [-] ) , J. Haišman [-] (46. D. Štec [-] )

ŽK: 60. F. Roskovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - SCHINGLER Milan, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Jan Pachner
Tip experta: výhra domácích

Hradiště vyhraje, protože se jim doma velmi daří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích