Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 15:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště jednoznačně roznesli Lhotu a odváží si 3 body domů!


Branky


10

Další zápas 23. kola se odehrál mezi Lhotou B a Hradištěm. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří jednoznačně vyhráli a odvezli si všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla lépe pro hosty

Hlavní arbitr utkání Lukáš Svoboda odpískal start a mohlo se začít. Do zápasu vstoupilil lépe hosté, kterým se dařilo lépe vytvářet hru a kombinovat. Vše se odrazilo už v 16. minutě na výsledkové tabuli, kdy Nazarii Bilunyk vstřelil první gól utkání a poslal tak Hradiště do vedení 0:1. Tato branka hosty ještě více nakopla a naopak domácí dala najevo, že je třeba zabrat. Do konce půle i přes tlak hostů další branka nepadla a domácí tak prohrávali o jednu branku a cíl do druhé půlky byl jasný. Vyrovnat či otočit stav utkání. Podaří se to ale Lhotě přes nátlak hostů?

I přes snahu domácích hosté nekompromisně vyhráli

Vše na druhou půli bylo připraveno a mohlo se začít. Do druhé půle opět vstoupili lépe hosté, kterým se daný den velmi dařilo. Na skóre se to ale nepromítlo, naopak domácím se podařilo v 49. minutě vyrovnat díky Aleši Nejdlovi, který dal domácím naději na otočení zápasu. To se ale ke smůle domácích nestalo a v 55. minutě začal palbu hostů Tomáš Beránek, který se postaral o to, že Hradiště opět vedlo, tentokrát 1:2. Na to o několik minutě později navázal ten samý muž, který hosty uklidnil a zvýšil stav na 1:3. Václavu Krlišovi to ale nestačilo a v 81. minutě přidal další branku, kterou dal najevo, že hosté vyhrají. Touto brankou zvýšil na 1:4. Jakub Kačena vše uzavřel v 89. minutě, kdy zvýšil na 1:5 a ukončil trápení domácích. 3 body tedy odjíždí pryč z Lhoty do Hradiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas nám bohužel vůbec nevyšel, chybělo nám nasazení a herní bojovnost. Soupeř hrál s větší chutí a zaslouženě vyhrál a vzal 3 body domů.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Hradiště: Prozatím nemáme ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - P. Dostal [-] (46. J. Humeník [-] ) , M. Čoupek [-] (26. A. Nejdl [-] ) , J. Horník [-] , V. Sulek [-] , J. Šroubek [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] (46. L. Böhm [-] ) , M. Krušina [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - M. Beránek [-] , H. Vladimír [-] , J. Ženíšek [-] , T. Lapský [-] - V. Tulačka [-] , V. Krušina [-] , J. Kačena [-] (89. X. Truong [-] ) , T. Beránek [-] , N. Bilunyk [-] - V. Krliš [-] (73. V. Přibáň [-] ) -

ŽK: 42. M. Krušina , 53. J. Šroubek , 66. L. Böhm , 86. M. Bečaver .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - MAREŠ Martin, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra hostů

Hradiště si odveze z Lhoty všechny 3 body, jasně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích