Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 18:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov s Liticemi zařídili velmi napínavý a gólově vyrovnaný zápas!


Branky


13. F. Vraštil , 37. A. Cirok (p.) , 40. L. Kaprál , 45. F. Vraštil , 52. J. Kastl - 3. A. Hanzlíček , 47. T. Voves , 64. V. Liška , 68. T. Voves , 79. T. Voves
10

Dalším zápasem 23. kola byl střet mezi Chotíkovem B a Liticemi. Tento zápas byl velmi zajímavý a napínavý až do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Chotíkovu

Hlavní arbitr utkání Ladislav Kvasnička odpískal start a mohlo se začít. Do utkání vstoupili jednoznačně lépe hosté, kteří skórovali už v 3. minutě díky Antonínu Hanzlíčkovi. Domácí ale otočili průběh utkání a to se odrazilo na výsledkové tabuli už v 13. minutě, kdy Filip Vraštil srovnal skóre. Na to navázal Adrian Cirok, který proměnil pokutový kop a Chotíkov tedy vedl 2:1. Dále v 40. minutě skóroval Lukáš Kaprál a domácí vedli už o 2 branky. V první půli se ještě prosadil Filip Vraštil a domácí vedli 4:1. Při tomto skóre také skončila první půle.

Litice srovnali krok s Chotíkovem a vyrovnali

Druhá půle se chýlila k začátku a vše se začalo vracet k pohybu. Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří vstřelili branku už v 47. minutě a snížili tak stavu utkání na 4:2. O to se postaral Tomáš Voves. To se ale Chotíkovu nezamlouvalo a v 52. minutě Jan Kastl opět zvýšil skóre a Chotíkov vedl 5:2. Hosté ale neodolali a skórovali opět. Tentokrát Vladimír Liška snížil na 5:3 a Litice si kladli vize na srovnání zápasu. K tomu přispěl opět Tomáš Voves svými brankami v 68. minutě a v minutě 79. Skóre zápasu bylo tedy vyrovnané 5:5 a hosté byli velmi nadšení. V utkání padlo 5 žlutých karet a na stadionu se objevilo 35 diváků.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Chotíkov: Prozatím nemáme ohlasy domácích. Až budou, doplníme.

TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, trenér: Utkání jsme začali skvěle, rychle jsme vedli. Poté jsme ale úplně vypadli z role. Druhý poločas to bylo od nás úplně jiné kafe a sahali jsme po třech bodech, které nakonec nepřišli.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - Š. Kolesa [-] , D. Soukup [-] , J. Pechler [-] (70. D. Babka [-] ) - L. Kaprál [-] (58. V. Šubrt [-] ) , J. Kastl [-] (70. C. Dalakov [-] ) - A. Cirok [-] , F. Vraštil [-] (58. M. Ichnatoyla [-] ) - V. Kratochvíl [-] , M. Tříkač [-] (37. L. Sedláček [-] ) , M. Rubáš [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] (57. J. Horn [-] ) , T. Voves [-] , O. Kollros [-] (65. J. Beneš [-] ) , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , O. Boháček [-] (40. A. Radvanovský [-] ) , F. Vajskebr [-] , L. Fořt [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 56. J. Pechler , 62. V. Kratochvíl , 87. M. Rubáš - 56. F. Vajskebr , 82. J. Horn .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DUŠEK Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: David Pešek
Tip experta: výhra hostů

Litice ve vyrovnaném utkání zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích