3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lehce napínavé utkání zvládli lépe Ledce!


Branky


9. A. Pašek , 49. T. Havránek , 67. J. Mareš (p.) - 54. J. Kreuzman , 87. M. Hlaváč
11

Další zápas 21. kola byl mezi Ledci a Černicemi B. Tento zajímavý zápas dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí

Hlavní arbitr utkání Jan Šašek odpískal start a mohlo se začít. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kterým se podařilo už v 9. minutě skórovat. Aleš Pašek poslal Ledce do vedení 1:0. Hosté ale rázem zlepšili hru a dokázali se chvílemi vyrovnat favorizovaným Ledcům. Ledce měli také spoustu šancí, které ale nedokázali proměnit. První půle tedy skončila za stavu 1:0 pro Ledce.

Černice vytvořili odpor, ale domácí byli silnější

Druhá půle začala a oba týmy začli hrát rychleji. Do druhé půle ale vstoupili lépe opět domácí, kteří v 49. minutě skórovali na 2:0. Konkrétně Tomáš Havránek svou střelou překvapil brankáře Jaroslava Švarce. Hostům se ale v 54. minutě podařilo poprvé odpovědět a Jaroslav Kreuzman snížil stav utkání na 2:1. Následovalo opět navýšení na straně domácích. V 67. minutě měl Jan Mareš k dispozici pokutový kop, který se mu podařilo proměnit a poslal tak Ledce do vedení 3:1. Hosté se ale nevzdali a v 87. minutě dal ještě Černicím naději Martin Hlaváč, který snížil na 3:2. Vyrovnání se ale hosté nedočkali a zápas tak dopadl lépe pro domácí. V zápase padli 4 žluté karty a na stadionu bylo 55 diváků.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Dneska jsme nepodali optimální výkon, ale fotbal se ptá na výsledek a ten je na naší straně. Černice nebyli špatné, pokud budou hrát stejně jako dnes, tak by se měli zachránit.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Na zápas dorazila posila z gardy Seman, který z pozice stopera výborně organizoval hru a po začátečním tlaku soupeře jsme vyrovnali hru a byli jsme vyrovnaným soupeřem proti jasnému favoritovi.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - J. Pokorný [-] (46. P. Toptej [-] ) , A. Pokorný [-] , M. Hoffmann [-] , P. Fryč [-] , A. Pašek [-] (73. L. Palek [-] ) , J. Mareš [-] , L. Kraček [-] (73. J. Mentlík [-] ) , V. Mandaus [-] , T. Havránek [-] , K. Helma [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - T. Cihla [-] , J. Kreuzman [-] , K. Kuncl [-] (71. J. Hlaváč [-] ) , J. Vlk [-] , P. Mastný [-] (80. M. Hlaváč [-] ) , J. Mastný [-] , T. Engl [-] (71. D. Oncea [-] ) , M. Seman [-] , V. Motlík [-] , J. Šíp [-] (59. M. Šmídl [-] )

ŽK: 52. P. Toptej , 64. J. Mareš , 90. K. Helma - 12. J. Mastný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - JAROŠ Jan, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: remíza

Černice se budou chtít bodově zapsat, urvou remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích