Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradišti se podařilo potrestat chyby Litic a vyhrát!


Branky


10

Dalším zápasem 21. kola byl střet mezi Liticemi a Hradištěm. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali a doplatili na to

Hlavní arbitr utkání Miroslav Pena odpískal start tohoto střetu a mohlo se začít. Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří si dokázali vytvářet šance, které ale neproměňovali. Hosté toho využili a v 22. minutě potrestal chybu Litic Václav Krušina svou brankou na 0:1. Domácí ale odpověděli a konkrétně Daniel Sys v 31. minutě srovnal na 1:1. Domácím se dále dařilo vytváření šancí, ale co se jim nedařilo bylo jejich proměňování. V 42. minutě hosté opět dostali zápas na svoji stranu díky Ondřeji Krušinovi. Vedli tedy 1:2. Tímto výsledkem také skončila první půle.

Hosté si pohlídali skóre a ovládli zápas

Druhá půle začala a všechno bylo opět v pohybu. Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kterým se podařilo brzy skórovat. V 51. minutě Václav Krušina svou druhou brankou navýšil vedení Litic na 1:3. Na to ale domácí rychle odpověděli a v 53. minutě Antonín Hanzlíček, bývalý hráč Lhoty, skóroval a snížil na 2:3. Hostům se ale podařilo také odpovědět a v 63. minutě Nazarii Bilunyk navýšil na 2:4 a zajistil tak opět dvoubrankové vedení. Domácím se do konce utkání nedařilo proměňovat a dostat se do branky hostů. Naopak Hradiště si dokázalo udržet vedení do konce a ovládnout tak utkání. V utkání padli 4 žluté karty a na stadionu bylo 89 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Václav Nesnídal, trenér: V prvním poločase jsme šli šestkrát na branku, bohužel naše neschopnost vyřešit situace nás stála zápas. Hosté trestali skoro všechny naše chyby v obraně.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Hradiště: Zatím nemáme k dispozici ohlasy hostů. Až budou, doplníme.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] (87. J. Čapek [-] ) , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] (87. T. Turek [-] ) , D. Sýs [-] , O. Boháček [-] , M. Horn [-] (73. J. Horn [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - H. Vladimír [-] , T. Lapský [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] - N. Bilunyk [-] , T. Beránek [-] , O. Kuhajda [-] , V. Tulačka [-] , V. Krušina [-] - V. Krliš [-] (91. X. Truong [-] ) -

ŽK: 75. D. Sýs , 82. O. Kollros .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Pena Miroslav - KARÁSEK Adam, SKÁLA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Petr Domin
Tip experta: výhra domácích

Bude to bojovný zápas, Litice jsou doma silné, vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů