Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní Stavby zvládly druhý poločas a odvezly všechny body domů!


Branky


48. P. Mastný , 49. D. Oncea , 88. P. Mastný - 4. J. Haišman , 8. V. Kastl , 16. V. Kastl , 22. V. Kastl , 72. V. Kastl , 82. D. Štec
12

Dalším utkáním 20. kola byl střet mezi Černicemi B a VS Plzeň. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny body domů. Report ze zápasu zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli výrazně dominovali hosté

Hlavní arbitr Ladislav Kvasnička odpískal start tohoto střetu a mohlo se začít. Za domácí se v brance ukázal hráč z pole, protože Černice neměli žádného brankáře k dispozici. To se nejspíše ukázalo už ve 4. minutě, kdy Jiří Haišman poslal po čtyřech minutách VS do vedení 0:1. Na to navázal v 8. minutě Vincent Kastl, který se postaral o druohu branku. Hosté dále hráli lépe a určovali tempo hry a v 16. minutě se jim opět podařilo skórovat. Tentokrát opět Vincent Kastl. Ten samý muž v 22. minutě zkompletoval hattrick a poslal VS do vedení 0:4. Do konce půle si hosté stav pohlídali a o vítězi už bylo nejspíše známo.

Nečekaný odpor domácích nestačil na srovnání

Druhá půle začala a stalo se něco, co by málo kdo čekal. Domácím se podařilo vzepřít a dařilo se jim hrát lépe, než v první půli. Na výsledku se to podepsalu už v 48. minutě, kdy Pavel Mastný znejistil hosty. Navázal na to v 49. minutě Dumitru Oncea, který snížil skóre na 2:4. Hostům se ale podařilo uklidnit a v 72. minutě potvrdil prvenství Vincent Kastl, který svým čtvrtým gólem poslal VS do vedení 2:5. Na to navázal Denis Štec, který rozhodl o vítězi utkání. Navýšil skóre na 2:6 a zakopal tak naději domácích na srovnání. V 88. minutě Pavel Mastný dal svému týmu náplast útěchy díky jeho brance na 3:6. Zápas tedy skončil 3:6 a hosté si odvezli všechny body domů. V zápase padli 2 žluté karty a na stadionu se objevilo 30 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Bohužel na zápas nedorazil žádný brankář, proto musel do brány hráč z pole. Takže jsme rychle dostali 4 branky. V druhé půli jsem tam dali našeho krajního obránce, který chytal velmi dobře a podařilo se nám dát nějaké branky a znejistit soupeře. Bohužel to ale nestačilo.

TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Po dominantním výkonu v prvním poločase jsme podcenili nástup do druhé půle a nechali soupeře nadechnout. Naštěstí se vyvedla střídání a důležitý zápas jsme zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
T. Cihla [-] , J. Pipaš [-] (76. M. Šmídl [-] ) , O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] (46. J. Kašpar [-] ) , D. Oncea [-] , P. Mastný [-] , J. Vlk [-] , J. Šíp [-] (73. J. Hlaváč [-] ) , T. Engl [-] (65. M. Chvojka [-] ) , K. Kuncl [-] (65. D. Kopa [-] ) , V. Kotěšovec [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
D. Řezáč [-] - M. Novák [-] (80. D. Machala [-] ) , F. Roskovec [-] (46. M. Mařík [-] ) , J. Haišman [-] (87. M. Vojta [-] ) , Z. Wočadlo [-] - P. Masař [-] (63. M. Klouda [-] ) , V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] , M. Lochman [-] - D. Dmitrovič [-] (80. D. Štec [-] )

ŽK: 90. O. Marušinec - 90. D. Štec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - NEŠPOR Petr, VETECHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Křen
Tip experta: výhra domácích

Černice jsou jasný favorit na výhru. Vyhrají 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů