Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po relativně napínavém zápase si oba týmy získali bod


Branky


12

Mezi další zápasy patří střet mezi Košutkou B a Hradištěm. Tento napínavý zápas skonřil remízou a oba týmy tak získali 1 bod. Report najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli navrch hosté

Hlavní arbitr Vojtěch Měřička odpískal start a mohlo se začít. Do zápasu lépe vkročili hosté a ze začátku jasně hráli lépe. Vše se promítlo už v 13. minutě, kdy Nazarii Bilunyk vstřelil první branku utkání a poslal hosty do vedení 0:1. Na to ale velmi rázně a rychle odpověděl Zdeněk Hladík, který minutu na to srovnal na 1:1. Hosté se ale opět dostali do vedení v 15. minutě díky Tomáši Beránkovi, který zařídil skóre 1:2. Do konce poločasu hráli lépe hosté, kteří si dokázali pohlídat jednobrankové vedení. První půle tedy skončila za stavu 1:2 pro Hradiště.

Košutka zvýšila tlak a vše začalo nést ovoce

Druhá půle začala a výsledek byl opět ve hře. Do druhé poloviny utkání vstoupila lépe Košutka, která už v 51. minutě srovnala na 2:2 díky Martinu Langmajerovi. Dále zvyšovala tlak a otočila hru na jejich starnu. Otočila ale také i výsledek po brance Michala Trnky. Už tedy vedla 3:2. Na to ale hosté velmi rychle odpověděli a v 64. minutě díky skvěle umístěné střele Tomáše Beráneka svou druhou brankou srovnal. Do konce utkání začalo lehké drama, které už nepřineslo další branku. O vítězi tedy nebylo známo a oba celky se museli spokojit jen s jedním bodem. V zápase padlo 5 žlutých karet a na stadionu se objevilo 69 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Vít Pikhart, hráč: Očekávali jsme těžkého soupeře, kterému se na jaře daří, ale první poločas jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Druhá půle už z naší strany nebyla tak dobrá a Košutka měla více ze hry a zápas otočila. Nám se povedlo alespoň srovnat. Zápas byl dle mého vyrovnaný a dělba bodů spravedlivá.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Robert Holý, trenér: V prvním poločase měl fotbalově i gólově navrch soupeř z Hradiště. V druhém poločase jsme soupeře zatlačili a do 63. minuty se nám nepříznivý stav z prvního poločasu podařilo zvrátit a ujali jsme se vedení 3:2.Bohužel soupeř ihned za minutu srovnal a dokonce utkání se obě mužstva přetahovala, kdo dá vítězný gól. To se však nepodařilo ani jednomu družstvu a utkání tak dle mého názoru skončilo spravedlivou remízou.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - Z. Hladík [-] (46. M. Trnka [-] ) , L. Kovařík [-] (46. D. Adam [-] ) , J. Chaloupka [-] (70. P. Sobotka [-] ) , T. Pečenka [-] , J. Lhoták [-] , S. Tázler [-] , J. Chaloupka [-] , M. Vokáč [-] , M. Langmajer [-] , J. Škovran [-] (85. O. Sotona [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - J. Ženíšek [-] , H. Vladimír [-] , T. Lapský [-] , M. Valeček [-] - V. Krušina [-] , J. Soukup [-] , N. Bilunyk [-] , T. Beránek [-] , J. Kačena [-] (64. O. Kuhajda [-] ) - V. Krliš [-] -

ŽK: 36. L. Kovařík , 55. M. Trnka - 59. M. Valeček , 79. V. Krliš , 80. T. Beránek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - MAREŠ Martin, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Křen
Tip experta: remíza

Myslím, že tento zápas skončí remízou 1:1. Bude to vyrovnaný zápas dvou týmů ve středu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích