Lhota B porazila Černice B a získala tak 3 body


Branky


13

Dalším zápasem byl střet mezi Lhotou B a Černicemi B, tento zápas dopadl lépe pro domácí, kteří vyhráli 4:1 a odvezli si všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dopadla lépe pro domácí

Hlavní rozhodčí utkání Luděk Lhoták odpískal start tohoto střetu. Zápas začal jednoznačně lépe pro domácí, kteří už v 7. minutě skórovali. O gól se postaral Martin Bečaver. V 16. minutě se povedlo domácím skórovat zas po střele Miroslava Kotrcha a domácí vedli 2:0. Domácí hráli velmi dobře, ale nedařilo se jim proměňovat vyložené šance. V tomto duchu se dohrál zbytek první půle a domácí tak po prvním dějství vedli 2:0.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Druhá půle začala a všichni byli na svých značkách. Domácí vstoupili do druhé půle lépe po brance Libora Nováka na 3:0. Na to ale odpověděl Jaroslav Kreuzman, který svou brankou snížil na 3:1. Posledním hřebíčkem v rakvi ale byla branka Miroslava Kotrcha v 81. minutě na stav 4:1. Domácí tedy jasně ovládli toto utkání a všechny body nechali doma. V zápase nepadla ani jedna žlutá karta a na stadionu se objevilo 30 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: I přes naší výhru nebyla předvedená hra úplně úžasná. V zápase jsme měli celkem dost šancí, které se nám nepodařilo proměnit.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Nastoupili jsme v základní sestavě s 6ti dorostenci a i přes to, že se mladí hráči snaží, tak na soupeře to nestačilo a dostali jsme čtyři laciné branky.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - DUŠEK Tomáš, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Miroslav Hauer
Tip experta: výhra domácích

Lhota vyhraje. Chce si upevnila střed tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích