2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí i přes horší výkon zaskočili domácí a vyhráli


Branky


13

Dalším zápasem 19. kola se stal střet Hradiště a Unionu. Tento zápas výrazně ovládali hosté, kterým se ale nepodařilo zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli překvapivě domácí

Hlavní arbitr tohoto utkání Milan Schingler odpískal start tohoto střetu. Hosté jasně vstoupili do utkání lépe a ovládali kompletní hru. Vytvořili si několik šancí, ale nedokázali je proměnit. Naopak Václav Krliš svou šanci využil a v 29. minutě poslal Hradiště do vedení 1:0. Hosté na to reagovali kvalitní hrou, což ale nevedlo k žádné další brance. První půle tedy byla dohrána za stavu 1:0 pro domácí a hosté tak potřebovali vyrovnan či otočit zápas.

Smutný konec pro hosty a pro domácí radost

Druhá půle začala a zápas mohl vstoupit do druhého dějství. Ze začátku vše naznačovalo tomu, že průběh utkání bude stejný tak, jako do teď. Hosté si tedy dokázali tvořit šance, ale nedokázali je dotáhnout do konce. Hradiště naopak bojovalo za to, aby se stav 1:0 dohrál do konce. Nátlak hostů ale byl větší a větší. Union ale nedokázal proměňovat a doplatil na to v 89. minutě, kdy Tomáš Beránek krásně umístil svou střelu a zajistil domácím dvoubrankové vedení 2:0. Union na to dokázal zareagovat jen brankou v 90. minutě, o kterou se postaral David Kalaš. Zápas se tak dohrál za stavu 2:1 pro domácí a hosté odjeli domů s prázdnou. V zápase padli 3 žluté karty a na stadionu se objevilo 50 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart, hráč: Měli jsme problémy se sestavou, vinou zranění a dalších absencí. Union měl po celý zápas více ze hry a i brankových příležitostí, kluci ale bojovali a hráli obětavě. Naše výhra byla šťastná, body jsou pro nás velmi důležité.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Předvedli jsme výrazně lepší výkon než v předchozích zápasech, bohužel jsme opět bez bodu. Byli jsme lepší prakticky celý zápas a měli spoustu šancí, ale netrefovali jsme bránu, nastřelili jsme břevno, jednou brankář vytáhl zázračný zákrok, jeden gól nám trochu sporně sebral rozhodčí. Domácí ze dvou šancí dali dva góly, nám nebylo přáno.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - J. Ženíšek [-] , O. Pytlík [-] , T. Lapský [-] (80. V. Přibáň [-] ) , M. Beránek [-] - J. Kačena [-] (90. J. Rucký [-] ) , J. Soukup [-] , T. Beránek [-] - V. Krliš [-] - X. Truong [-] (67. D. Červený [-] ) , V. Tulačka [-]

TJ Union Plzeň
L. Kučera [-] - O. Jakoubek [-] , V. Danch [-] , J. Douša [-] (52. V. Dziadus [-] ) , J. Jindra [-] , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] (46. A. Pasichnyk [-] ) , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

ŽK: 63. T. Beránek , 90. J. Rucký - 68. V. Dziadus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - DUŠEK Tomáš, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Miroslav Hauer
Tip experta: výhra hostů

Union bude chtít odčinit prohru z minulého kola a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích