Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec si vybral další oběť, tentokrát zdemoloval Chotíkov!


Branky


10

Chotíkov v 17. kole hostil první Plzenec. Zatím bezchybný lídr tabulky poráží vše, co mu přijde do cesty. Chotíkov nebyl výjimkou. Report z tohoto utkání vám nabízíme zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potvrdili roli favorita už v první půli

Hlavní rozhodčí utkání Jan Šašek odpískal start tohoto střetu. Plzenec byl hladový už od začátku a to potvrdil Petr Menšík, který svou střelou poslal hosty do vedení 0:1. Domácí dělali spoustu chyb, které hrály do karet nekompromisnímu Plzenci. O několik minut později v 22. minutě Pavel Brejcha zařídil dvoubrankové vedení hostů a dal tak najevo, že výhra bude jasná na straně hostů. Ten samý muž o pár minut později vsítil jeho druhý gól v utkání a poslal tak svůj klub do vedení 0:3. Při tomto skóre byl první poločas dohrán a Plzenec si tak byl vědom toho, že ho Chotíkov ho nepřekvapí.

Nekompromisní demolice Chotíkova pokračovala

Druhý poločas započal a hosté měli navrch už od samotného začátku. V 50. minutě Jan Vlček vstřelil další gól a hosté už vedli o 4 branky. 6 minut na to opět Jan Vlček vstřelil gól a skóre 0:5 bylo na světě. V 70. minutě poté tento muž zkompletoval hattrick a svou střelou poslal Plzenec do vedení 0:6. Hosté si hráli s míčem jak chtěli a nedali Chotíkovu ani metr prostoru. V 86. minutě Jan Menšík svým druhým gólem potvrdil jednoznačnou výhru Plzence a ukončil tak trápení Chotíkova. Konečné skóre činilo 0:7.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Miroslav Hauer, hráč: Hráli jsme s vedoucím týmem tabulky a bylo to znát. Hodně jsme soupeři pomohli vlastními chybami. Soupeř to dokázal využít a jasnou výhrou zvítězil.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že nebude lehké hrát naší hru na malém hřišti, na které jsou domácí zvyklí. Ale i přes to jsme si vytvořili nespočet šancí. Do druhé půle zněl úkol jasně, zasadit soupeři smrtící ránu, což se povedlo a zápas jsme pohodlně dovedli do vítězného konce.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - J. Benedikt [-] , J. Huml [-] (78. D. Babka [-] ) , P. Kolesa [-] , A. Cirok [-] , V. Kratochvíl [-] , Š. Kolesa [-] , V. Šubrt [-] (46. J. Kastl [-] ) , L. Kaprál [-] , J. Pechler [-] (46. M. Tříkač [-] ) , P. Maruš [-] (65. D. Soukup [-] )

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (64. S. Med [-] ) , J. Vlček [-] (78. J. Menčík [-] ) , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 29. P. Maruš , 37. P. Kolesa , 76. M. Tříkač .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - LHOTÁK Luděk, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra hostů

I když Chotíkov předvádí na jaře dobré výkony, na suverénní Plzenec to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů