1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavý zápas plný červených karet na obou stranách


Branky


7

Mezi další zápasy 17. kola patřil střet domácího Unionu a Letné. Zápas se neobešel bez červených kart na obou stranách a branek. Toto velmi napínavé utkání skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná po první půli vedla

Hlavní arbitr utkání Vojtěch Měřička odpískal začátek tohoto střetu. Zápas už od samotného začátku naznačoval velmi napínavé tempo. Oboum týmům se těžko vytvářely šance a zápas byl velmi bojovný. V 17. minutě se ale Tomáši Borkovcovi povedlo po chybě Unionu skórovat a poslat tak Letou do vedení 0:1. Zápas byl plný žlutých karet, které se často neobešly bez jejich zdvojení. V 42. minutě byl Jan Jindra, kapitán Unionu, vyloučen po jeho druhé žluté kartě. Před koncem první půle tedy oslabil svůj tým o jednoho hráče. Stav po první půli činil 0:1 pro hosty.

Bojovný druhý poločas ukončila remíza

Druhá půle začala velmi bojovně. Domácí Union bojoval o vyrovnání a následné otočení, ale branku se prozatím střelit nepodařilo. Zápas byl velmi tvrdý, ale nenabízel moc šancí, které by se mohly proměnit v branku. Přibývala spousta žlutých karet a v 74. minutě padla již druhá červená karta. Tentokrát jí dostal brankář hostů David Marz. Tempo zápasu se velmi stupňovalo. V 90. minutě padly další 2 červené karty na obou stranách, kdy byl vyloučen David Kalaš a Petr Domin. Po 90. minutě se stal pro Union zázrak. V nastavení, které činilo 4 minuty se povedlo Adrii Pasichnykovi skórovat po rohu a srovnat tak stav utkání na 1:1. Tento výsledek se udržel až do samotného konce. Na zápase byla větší návštěvnost než obvykle. 69 diváků, kteří si utkání rozhodně užili.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Vyrovnaný zápas, ve kterém si oba týmy těžko vytvářely šance. Letná se dostala do vedení po našich individuálních chybách. Celý zbytek zápasu jsme bojovali o vyrovnání, kterého jsme se dočkali v nastavení gólem přímo z rohu. Remíza je vzhledem k průběhu zasloužená. Zápas bohužel nezvládl rozhodčí, hlavně v prvním poločase pískal všechno proti nám, po přestávce nám naopak nějaké menší fauly pustil a nadávat mu začala i druhá lavička...

TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Hodně karet a málo fotbalu. I s mladíky se dá hrát.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - V. Danch [-] (68. A. Hořánek [-] ) , P. Jindra [-] (46. J. Pachner [-] ) , V. Dziadus [-] , O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , L. Stach [-] , P. Kalaš [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. März [-] - M. Šampalík [-] , J. Diviš [-] (75. P. Špilák [-] ) , J. Gärtner [-] (10. Š. Brožek [-] ) , D. Sýkora [-] , T. Borkovec [-] , L. Zeman [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] (75. D. Kozlík [-] ) , D. Vacek [-] , V. Skalský [-]

ŽK: 15. D. Kalaš , 39. J. Jindra , 78. R. Červeňák - 72. P. Domin . ČK: 42. J. Jindra , 94. D. Kalaš - 74. D. März , 93. P. Domin .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - SVOBODA Lukáš, DUŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra domácích

Union doma body neztrácí a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích