Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další boj o záchranu ovládli domácí a všechny body nechali doma


Branky


9

Mezi další souboje 17. kola patřil střet Litic s Černicemi B. Tento souboj o záchranu dopadl lépe pro hosty, kteří po jednogólovém vítězství udrželi všechny body na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli aktivní domácí

Hlavní rozhodčí utkání Ladislav Kvasnička odpískal začátek tohoto střetu. Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří byli aktivnější. V 14. minutě ale Ondřej Marušinec po rohovém kopu vstřelil první gól utkání a poslal tak hosty do vedení. O několik minut na to ale gólově odpověděl domácí Vladimír Liška, který se trefil do branky po dlouhém autu. Aktivita domácích se začala vyplácet a 10 minut na to Ondřej Boháček proměnil své sólo přes půlku hřiště. Do konce půle se dohrálo za stavu 2:1 pro domácí, kteří byli rozhodně spokojení.

Druhou půli domácí zkušeně ustáli a všechny body nechali doma

Domácí do druhé půle vstoupili lépe. Potvrdil to Daniel Sys, který v 54. minutě vstřelil 3. branku domácích. O 2 minuty později ale hosté vstřelili snižovací branku a Michal Trnka oslavoval. Po několika minutách Antonín Hanzlíček svou nádhernou střelou, která se odrazila o břevno vsítil další branku domácích a zařídil tak skóre 4:2. Po špatném vyběhnutí brankáře Marka Horna se povedlo hostům vstřelit jejich 3. branku a dostali tak naději na vyrovnání. To se ale neuskutečnilo a Litice si tak spokojeně nechávají všechny 3 body doma a posunuli se v tabulce o kus výš.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, hráč: Hosté se ze začátku ujali vedení, ale my jsme byli mnohem aktivnější což vedlo k naší výhře. Získali jsme důležité 3 body v boji o záchranu a jsme tedy spokojení. Byl to boj.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: I když nám přišli pomoct 3 náhradníci z A týmu, tak se nám opět nepodařilo získat ani bod. Předvedená hra z obou stran nahoru/dolů. A i když jsme vyložených šancí měli dost, stejně jsme prohráli.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Hanzlíček [-] (72. A. Radvanovský [-] ) , T. Voves [-] (58. M. Horn [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , O. Boháček [-] (72. F. Vajskebr [-] ) , L. Fořt [-] , J. Kanta [-] , D. Sýs [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - P. Mastný [-] (72. D. Kopa [-] ) , J. Vlk [-] (46. J. Kreuzman [-] ) , V. Motlík [-] , T. Engl [-] (54. J. Kašpar [-] ) , M. Trnka [-] , M. Chvojka [-] , T. Cihla [-] (75. J. Hlaváč [-] ) , J. Pipaš [-] , O. Marušinec [-] , K. Kuncl [-]

ŽK: 90. P. Vacek - 5. J. Vlk , 90. O. Marušinec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - TOMŠÍČEK Vojtěch, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Lukáš Ulč
Tip experta: výhra hostů

Zde určitě věřím spíše hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích