Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 18:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si z Černic odvezli všechny 3 body!


Branky


10

Jednou z dohrávek 16. kola byl zápas mezi Černicemi B a Hradištěm. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo jasno

Hlavní arbitr utkání Luděk Lhoták odpískal start a mohlo se začít. Zápas začal lépe pro hosty, kteří se už od začátku více drželi na míči. V 11. minutě prvenství potvrdil Tomáš Beránek a poslal tak Hradiště do vedení 0:1. Navázal na něj Václav Krušina, který v 16. minutě zvýšil na 0:2. Hosté dalé předváděli lepší hru a v 21. minutě dal svou druhou branku Tomáš Beránek a hosté už vedli o tři branky. Ten samý muž o několik minut později zkompletoval hattrick a Hradiště si zařídilo vysoké vedení 0:4. Při tomto skóre také skončil první poločas.

Zlepšení domácích nepomohlo k srovnání

Druhá půle začala a domácí tým se zlepšil. Zatím se jim ale nepodařilo snížit jakoukoli brankou. Černice se tak dále snažili udělat něco se zápasem a pomáhali jim k tomu někteří hráči z A týmu. V 82. minutě domácí vstřelili vysnění první gól, o který se postaral Pavel Mastný, který tak snížil stav utkání na 1:4. Do konce zápasu ale domácí nevstřelili jedinou branku a stav utkání tak skončil 1:4 pro hosty. Hrašitě si tak odvezlo všechny body domů. V zápase nepadla ani jedna žlutá karta a na stadionu se objevilo 40 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Tentokrát jsme potřebovali vyhrát za každou cenu, proto nám přišli na pomoc posily z A týmu. Ani to ale nepomohlo a za 30 minut jsme prohrávali 0:4. Pak jsme se ale zlepšili, ale i přes mnoho šancí jsme v druhé půli dali pouze 1 gól.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart, hráč: Nečekal nás jednoduchý zapas, protože domácí nastoupili posíleni o hráče “A” týmu. První poločas jsme ale zvládli velmi dobře a čtyřmi góly během 26 minut trochu umírnili domácí nadšeni. Druhy poločas nás pak Černice přitlačily, kluci ale hráli obětavě. Na horké půdě jsme získali velmi cenné body. Velmi dobře hrál cely tým



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - J. Kašpar [-] (46. K. Kuncl [-] ) , J. Pipaš [-] , O. Marušinec [-] (81. J. Hlaváč [-] ) , J. Peterka [-] , P. Mastný [-] , J. Šebek [-] , P. Toman [-] , T. Engl [-] (68. J. Šíp [-] ) , J. Miletínský [-] (73. J. Vlk [-] ) , V. Kotěšovec [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - O. Pytlík [-] , T. Lapský [-] , M. Valeček [-] , J. Ženíšek [-] - O. Kuhajda [-] , H. Vladimír [-] (77. M. Beránek [-] ) , V. Krušina [-] , N. Bilunyk [-] (62. V. Tulačka [-] ) , T. Beránek [-] - V. Krliš [-] (90. J. Kačena [-] ) -

Hráči zápasu: T. Beránek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - JEŽEK Petr, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra domácích

Velmi vyrovnaný zápas, rozhodne domácí prostředí. Vyhrají Černice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích