Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2023 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce obhájily domácí prostředí a výrazně porazily Vodní Stavby!


Branky


10

Krásné jarní středeční odpoledne nabídlo dohrávku zápasu mezi domácími Ledci a Vodními Stavbami. Ledce měly možnost poskočit na druhé místo za nedostižný Starý Plzenec, kdežto hostující tým má odlišné starosti. Po minulém kole se Vodníci sice odpoutali od poslední příčky, ale záchranářský souboj bude tuhý až do posledního hracího kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle hrála do karet domácím

Úvod utkání lépe zachytil domácí tým, který z velkého tlaku nic nevytěžil. Naopak hosté mohli během prvních deseti minut dvakrát skórovat ze samostatných úniků po dobře sehraných protiútocích. Obě šance ztroskotaly na nepřesném zakončení. Po nevyužitých šancích Vodních Staveb udeřili domácí. A to hned dvakrát po naprosto identických situacích. Zisk míče po autovém vhazování, rychlý míč na křídlo a prudký centr do vápna, kde hostující obrana dávala domácím útočníkům přednost. 2:0. Po dvou rychlých úderech se obraz hry opět zklidnil. Náznaky šancí byly k vidění na obou stranách, iniciativu pomalu přebírali hosté. Ty ale srazila špatná rozehrávka, kterou po samostatném nájezdu využil Hoffmann. 3:0. Hra se opět vrátila do zaběhlých kolejí, kdy si domácí tým hlídal skóre a zakládal nebezpečné protiútoky. Minutu před koncem první půle se k centru do vápna ze strany dostal útočící hráč Vodních Staveb, ale šanci brilantním zákrokem zlikvidoval domácí brankář. Hra se během několika vteřin překlopila na útočnou polovinu Ledců a Hoffmann po nedůrazném bránění tří hostujících obránců mohl slavit hattrick. 4:0. Nedůraz, špatná koncovka a nedostatečný zápal do hry stál hostující tým celý první poločas. Naopak domácí šli do šaten s pohodlným náskokem čtyř branek.Trenér Vodních Staveb udělal v poločase dvě změny ve středu pole.

Poklidné dohrání zápasu na straně domácích

Úvod druhé poloviny utkání hosté, po několikáté v sezóně, katastrofálně zaspali a po několika vteřinách hry se domácí Fryč mohl radovat. 5:0. Ledce měli opět silný start poločasu a následujících patnáct minut byl na hřišti pouze jeden tým. Závěrečných dvacet minut zápasu se dohrávalo pouze z povinnosti. Svůj výkon ještě stihl vyšperkovat Hoffman, který oslavoval další dvě vstřelené branky a oponoval tak celý zápas. Hosté pouze čekali na finální hvizd rozhodčího, který je nakonec vysvobodil z velmi nepovedeného klání. Domácí tým byl od úvodu lepší v kombinaci, držení míče, tvrdosti a zapálení. S příspěvkem dobrého výkonu brankáře Fořta si s přehledem došel pro tři body a poskočil na druhé místo. Za zmínku stojí výtečný výkon středního záložníka Hoffmanna, který zcela ovládl střed hřiště a k tomu přidal pět branek.Naopak hosté si k neproměňování šancí mohou připsat nedůraz, liknavost a místy nulovou mezihru. Jejich pozice v tabulce se nezměnila, stále si drží jednobodový odstup od poslední rezervy Černic. Právě s Černicemi se o víkendu Ledce střetnou a pokud týmy zahrají podle postavení v tabulce, o favoritovi není pochyb.Vodní Stavby přivítají na domácím hřišti rezervu Rapidu, kterému mají po podzimní porážce co vracet. A samozřejmě boj o udržení jde do své poslední fáze.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: Soupeř přivezl tým plný mladých, nadějných hráčů, kterým nechyběla snaha a chuť hrát. Je pěkné vidět, že někde ještě mají mladí kluci chuť hrát fotbal, můžeme jen závidět. Z našeho prvního vzájemného zápasu jsme se však poučili a zabránili soupeři v rychlých nábězích za obranu. Sami jsme z rychlých protiútoků několikrát udeřili a tím dali ráz celému utkání. Soupeři nechyběla snaha, ale již na toto nedokázal odpovědět. Skóre nadále narůstalo a my jsme rádi, že jsme zápas zvládli. Soupeři přejeme hodně úspěchů do dalších zápasů.

TJ Vodní stavby Plzeň
Martin Michálek, hráč: Je škoda, že se nám toto utkání nepovedlo. Doufáme, že se nám příště bude dařit lépe.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - V. Svoboda [-] , T. Havránek [-] , K. Helma [-] , A. Pokorný [-] (69. J. Mentlík [-] ) , M. Hoffmann [-] , P. Fryč [-] , A. Pašek [-] , J. Mareš [-] (75. P. Toptej [-] ) , L. Kraček [-] , V. Mandaus [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - M. Novák [-] (48. D. Machala [-] ) , F. Roskovec [-] , Z. Wočadlo [-] - P. Masař [-] (46. M. Klouda [-] ) , V. Kastl [-] , J. Feřstek [-] , M. Pytlík [-] (46. M. Mařík [-] ) , M. Lochman [-] - J. Haišman [-] (60. F. Mareš [-] ) , D. Dmitrovič [-] (60. M. Vojta [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KULI Karel, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Ledce vyhrajou nemalou výhrou. Vodní stavby zažijí debakl.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích