Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Rapid po napínavém zápase odváží všechny 3 body!


Branky


7

Dalším zápasem 15. kola byl střet mezi Letnou a Rapidem B. Tento zápas byl napínavý nejen díky vyrovnané pozici v tabulce, ale i díky tomu, že měl Rapid k dispozici několik hráčů z A týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle hrála do karet hostům

Hlavní rozhodči Miroslav Pena zahájil toto papírově napínavé utkání. Hned po odpískání začátku vstoupili do hry jednoznačně lépe hosté. To potvrdil už v 3. minutě utkání Roman Klekner, který svou střelou dostal míč do branky domácích. Hosté dále panovali a udávali tempo zápasu, které se domácím rozhodně nelíbylo. V 24. minutě se povedlo navýšit skóre zápasu na 0:2 Štěpánovi Fikrlemu, který tak dostal svůj tým do dvougólového vedení, které si hosté dokázali udržet do samotného konce první půle. 

Domácím se povedlo utkání zdramatizovat

Všech 20 diváků, kteří byli na tomto zápase přítomní se, se těšilo na druhou půlku tohoto zajímavého utkání. Domácí chtěli zápas zdramatizovat, ale to se zatím nedělo. V 48. mintuě utkání totiž Šimon Fikrle vsítil 3. gól hostů a skóre utkání činilo 0:3. Domácím se ale začínala dařit hra na balonu a to potvrdil Vít Skalský, který v 64. minutě utkání dal první gól domácích a dal tak svému týmu naději na srovnání. Začalo velké dobývání hostující branky, které zatím bylo neúspěšné. Letná ale nesložila zbraně a v 83. minutě se Patriku Kraftovi podařilo vstřelit druhý gól domácích. O drama tedy bylo postaráno a stav zápasu činil 2:3. Martin Jadník ale v 88. minutě ukončil všechny naděje domácích na srovnání. Jeho gól na 2:4 byl velkým zklamáním pro Letnou. O útěchu Letenských se postaral v 90. minutě Dominik Vacek, který snížil konečné skóre na 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Na posílený Rapid jsme byli o ten gól horší. Bohužel nás to stálo všechny body.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Domácí Letná skloubila v sestavě zkušenost s dravým mládím, bojovala a předvedla velmi sympatický týmový výkon, který když bude opakovat, bude zcela jistě na předních místech tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] - J. Metal [-] (30. P. Kraft [-] ) , J. Diviš [-] , J. Gärtner [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] , P. Sýkora [-] (55. D. Sýkora [-] ) , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

SK Rapid Plzeň B
F. Marek [-] - P. Nový [-] , M. Jandík [-] , Š. Fikrle [-] (65. J. Hlaváč [-] ) , R. Klekner [-] (46. M. Zuna [-] ) , M. Fikrle [-] (65. M. Boháč [-] ) , J. Holík [-] , M. Novák [-] (46. Š. Fikrle [-] ) , P. Zikmund [-] (46. J. Kadlec [-] ) , J. Řežáb [-] , P. Kovářík [-]

ŽK: 34. J. Gärtner - 32. M. Novák , 88. F. Marek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Pena Miroslav - MAREŠ Martin, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Pozice Rapidu v tabulce jen dva body ode dna je pro mě překvapením, čekal bych ho výš. Měl by to být vyrovnaný zápas, ale vzhledem k minulému kolu, kdy Letná jasně vyhrála a Rapid jasně prohrál, tipnu výhru Letné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích