Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 12:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce překonali začáteční nervozitu a panovali!


Branky


8. Z. Paul , 75. Z. Paul - 15. O. Tupý , 28. J. Mareš , 53. A. Pašek , 70. J. Mareš , 71. M. Hoffmann , 90. M. Hoffmann
6

Další zápas 15. kola se odehrál mezi Lhotou B a hostujícími Ledci. Tento zápas obsahoval spoustu gólových momentů a zajímavých pasáží, rozhodně stojí za to si je přečíst!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce začali s nečekanou nervozitou

Milan Schingler odpískal začátek utkání. Domácím se povedlo skórovat již v 8. minutě, kdy zaváhal a znervózněl zejména brankář klubu FK Ledce Lukáš Anton. Zdeněkovi Paulovi se tedy podařilo dostat Lhotu B do vedení 1:0. Pár minut na to ale Ondřej Tupý v 15. minutě gólově odpověděl a srovnal chod utkání na 1:1. Hostům se podařilo klidnit týmovou morálku a to potvrdil v 28. minutě Jan Mareš, který dostal Ledce do vedení 1:2. Lhotě se nedařilo vytvářet šance, z kterých by se jim dařilo skórovat. Hosté si tedy mohli v klidu dohrát první půli a do kabin šli s vedením 1:2.

Hosté ukončili trápení Lhoty!

Ledce do druhé půle nastoupili zcela sebevědomnější. To potvrdil Aleš Pašek, který zakončil branku na 1:3 v 53. minutě. Zápasové tempo udávali hráči klubu Ledce a v 70. minutě si Jan Mareš vstřelil svůj druhý gól v utkání a poslal do vedení svůj klub 1:4. Minutu na to Martin Hoffmann dal branku na 1:5. To se ale příliš nelíbilo Zdeňku Paulovi, který 4 minut na to v 75. minutě dal svůj druhý gól, stejně tak, jako Jan Pašek. Výhru klubu FK Ledce potvrdil v poslední minutě utkání Martin Hoffmann, který si také dal svůj 2. gól. Na zápase bylo přítomno 30 diváků a finální skóre činilo 2:6 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Zápas z naší strany ovlivnilo velké množství chyb, které soupeř jednoduše využil a podařilo se mu zápas ovládnout.

FK Ledce
Tomáš Havránek, hráč: V našem týmu bylo na poslední chvíli dost absencí, kdy se nám rozpadla obrana a do brány musel jít i náhradní brankář. Nově složená obrana si však ve finále vedla velmi dobře a odvážíme si spokojeně 3 body domů.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Čoupek [-] (35. A. Nejdl [-] ) , Z. Paul [-] , M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , M. Varga [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] (78. P. Dostal [-] ) , L. Výškrabka [-] , L. Nejdl [-] , M. Bečaver [-]

FK Ledce
L. Anton [-] - K. Helma [-] , P. Fryč [-] , A. Pašek [-] , L. Kraček [-] , J. Mareš [-] , P. Toptej [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , T. Fiedler [-] (46. J. Mentlík [-] ) , O. Tupý [-]

ŽK: 43. M. Varga .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - MAREŠ Martin, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

Ledce jsou pro mě trochu překvapením, ukazují se jako velmi silný soupeř. Na podzim Lhotu doma jasně porazili a 3 body získají i venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů