1:10
(0:7)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec v Hradišti potvrdil roli favorita


Branky


71. X. Truong - 8. O. Pytlík (vl.) , 21. J. Vlček , 25. R. Vávro , 30. V. Seman , 35. P. Menšík , 39. P. Brejcha , 44. P. Menšík , 68. V. Brejcha (p.) , 70. V. Brejcha (p.) , 87. P. Brejcha
6

Mezi další zápasy 15. kola patřio utkání s jasným favoritem. Hradiště vyzvalo lídra tabulky Plzenec. Tento zajímavý zápas byl rozhodnut již v první půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla utkání

Zkušený hlavní rozhodčí zápasu Luděk Lhoták započal střet s jasným favoritem. Hostům se po vydařeném začátku podařilo získat gól již v 8. minutě, kdy Ondřej Pytlík vstřelil vlastní gól a poslal tak Plzenec do vedení 0:1. Hosté už od samotného začátku udávali tempo zápasu což potvrdil Jan Vlček, který svou úžasně umístěnou střelou dostal Plzenec do dvoubrankového vedení v 21. minutě. Od této chvíle se rozjela gólová smršť hostů. 4 minuty na to, v 25. minutě, René Vávro prostřelil potřetí branku domácích a zajistil další gól. Na další brance se v 30. minutě podílel Vojtěch Seman, který zajistil vedení 0:4. O 5 minut později, v 35. minutě, vstřelil Petr Menšík další branku. Před koncem první půle padli ještě 2 branky. V 39. minutě skóroval Pavel Brejcha a v 44. minutě vstřelil sedmou branku Petr Menšík. První půle tedy byla v jasné režii hostů, kteří rozhodli zápas již po prvním dějství. Skóre při odchodu do kabin činilo 0:7.

Klidné dohrání a zklamání domácích

Tento zápas se též neobešel bez diváků. V Hradišti jich bylo 30 a rozhodně je zajímalo jestli se povede domácím vsítit alespoň jeden gól. Otěže zápasu si už od začátku druhé půle vzal Plzenec. Dokázal kombinovat a dařilo se jim dohrávání soubojů. V 68. minutě se uskutečnil pokutový kop, který si vzal Vladimír Brejcha, který působil nejen v Plzenci, ale i v Křimicích. Penaltu proměnil a dostal tak svůj tým do vedení 0:8. O 2 minuty později se uskutečnila penalta další a opět na sebe vzal zospovědnost Vladimír Brejcha. Proměnil i podruhé a dostal svůj tým do velkého vedení 0:9. Po rozehrání se ale v 71. minutě povedlo domácím vstřelit jejich první gól. To se povedlo Khoi Truong Xuahovi a dal tak svému týmu dar, který snížil debakl na 1:9. Vše ukončil Pavel Brejcha v 87. minutě utkání, kdy vsítil svojí druhou branku a ukončil trápení Hradiště. Sečteno, podtrženo, konečný stav utkání činil 1:10.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhard, hráč: Lídra tabulky Plzence jsme chtěli potrápit. Bohužel absence, zranění hráčů a celkově náš výkon se podepsal na těžkém debaklu. Musíme však zápas hodit za hlavu a soustředit se na další důležité zápasy, kterých nás na jaře čeká ještě dost.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že to nebude jednoduché hrát na tamním hřišti. Hradiště je totiž doma silné a tak jsme nechtěli nic podcenit. Bohužel se ukazuje, že v této soutěži se bude hledat těžko soupeř, se kterým by jsme hráli alespoň vyrovnaný zápas. Vedení v poločase 0:7 hovoří za vše.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Pikurovskyi [-] - H. Vladimír [-] , V. Krušina [-] , J. Soukup [-] , V. Krliš [-] (46. V. Přibáň [-] ) , T. Lapský [-] , X. Truong [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] (58. S. Med [-] ) , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] (58. S. Volín [-] ) , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

ŽK: 60. V. Brejcha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MĚŘIČKA Vojtěch, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Turek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra hostů

Na podzim Hradiště s Plzencem vedlo o 2 góly, odehrálo vyrovnaný první poločas a nakonec dostalo 10 gólů. Umí potrápit každého soupeře, zvlášť doma, ale Plzenec je kvalitou daleko před zbytkem soutěže a vyhraje i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů